Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/03/2017

Leiva, Elefantes i La Oreja de Van Gogh són els concerts de les Festes de Primavera a La Farga

Veure imatge de  Leiva, Elefantes i La Oreja de Van Gogh són els concerts de les Festes de Primavera a La Farga (nova finestra)
Les Festes de Primavera 2017 ja comencen a tenir noms propis. Leiva, Elefantes i La Oreja de Van Gogh actuaran al recinte de La Farga el cap de setmana del 22 i 23 d’abril. La resta del programa de Les Festes de Primavera, que se celebraran del 20 al 23 d’abril, s’està acabant de tancar.

Dissabte, 22 d’abril, a les 21 hores, el cantautor madrileny Leiva presentarà els temes del seu darrer disc, Monstruos, el tercer treball en solitari després de deixar el duet Pereza. Com a teloner actuarà el grup barceloní Elefantes, que també ha tret un nou disc titulat Nueve canciones de amor y una de esperanza.

La Oreja de Van Gogh és una de les bandes més importants del pop nacional. Ara ha iniciat una gira de presentació del seu nou treball, titulat El planeta imaginario, un disc amb noves cançons per celebrar 20 anys de carrera musical amb els seus seguidors. La Farga serà l’escenari de presentació, el diumenge 23 d’abril, a partir de les 19 hores.

Les entrades per als dos concerts es poden comprar on line als webs d’El Periódico, The Project, Atrápalo, Ticketea i Ticketmaster i a les taquilles de La Farga el mateix dia dels concerts. El preu de venda anticipada és de 22 euros (més despeses de gestió).

Últimes notícies

Veure imatge de  Les Festes de Primavera revaliden l’èxit de públic (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen les Festes de Primavera amb el pregó de Raúl Alcaraz (nova finestra)
Veure imatge de  El fons de blues de la Biblioteca Central Tecla Sala s’enriqueix amb la donació de Hugh Lynch (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400