Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

27/11/2019

Convocada la 14a edició del Premi L’H Confidencial de novel•la negra

Veure imatge de  Convocada la 14a edició del Premi L’H Confidencial de novel•la negra (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial convoquen el Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial 2020 i fan públiques les bases del guardó, dotat amb 12.000 euros, que es concedirà el mes de maig.

Al premi s’hi poden presentar escriptors i escriptores de qualsevol nacionalitat o procedència amb residència a l’Estat espanyol, amb obres originals i inèdites en català o castellà. Les obres no poden tenir els drets d’autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat.

Les obres han de tenir entre 200 i 300 pàgines, aniran signades amb pseudònim i només es podran enviar per correu electrònic a l’adreça de correu lhconfidencial@lh.cat. Les dades personals aniran en una plica a part que s’enviarà a l’adreça plicapremi@l-h.cat.

El termini d’admissió d’originals finalitza el 31 de gener de 2020. El jurat emetrà un veredicte durant el mes de maig. L’obra guanyadora es presentarà l’últim trimestre de l’any en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila.

El premi podrà declarar-se desert si els originals presentats no assoleixen el nivell exigit pel jurat.

Últimes notícies

Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina reobre les instal·lacions (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Un barri, un mundo, nova intervenció mural al passatge de la plaça de la Llibertat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400