Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/05/2018

Més d’11.000 persones van gaudir de les activitats de la Nit dels Museus a L’H

Veure imatge de  Més d’11.000 persones van gaudir de les activitats de la Nit dels Museus a L’H (nova finestra)
La Nit dels Museus de L’Hospitalet va ser tot un èxit. Un total d’11.205 persones van participar dissabte passat en les activitats organitzades pel Museu de L’Hospitalet i pel Centre Cultural Metropolità Tecla Sala: visites guiades a les exposicions, rutes urbanes pel centre històric de la ciutat, espectacles musicals i activitats infantils.

Els tres centres del Museu de L’Hospitalet —Casa Espanya, l’Harmonia i Can Riera— van aplegar 9.862 visitants. L’espectacle “Tocant les estrelles”, amb 934 assistents, i les visites a la “joia del Museu”, el casc militar de ferro, sobre el qual gira l’exposició “Ceci n’est pas un casc” amb 1.158 i 951 persones, respectivament, van ser les activitats amb més participació a l’Harmonia. L’espectacle “Bestioles de llum”, a la sala polivalent de Can Riera, el van veure 973 persones i 380 van veure com nevava al carrer del Xipreret.

Pel que fa al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, 326 persones van visitar l’exposició “Surfait”, instal•lada a la Fundació Arranz-Bravo, i 857 van passar pel Centre d’Art Tecla Sala per veure la mostra de Pepe Espaliú “Tres temps. Barcelona-L’Hospitalet: 1975-1988-1993”. Els jardins de la Tecla van acollir les càpsules teatrals de Plàudite Teatre, amb un públic format per 160 espectadors.

Últimes notícies

Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb la instal•lació artística La pell de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de 	Via Kanana, un espectacle de dansa urbana africana, obre a L’Hospitalet la Quinzena de dansa metropolitana (nova finestra)
Veure imatge de  El fotògraf Fernando Moleres denuncia els efectes del canvi climàtic amb una exposició que retrata la bellesa i la fragilitat de l'Àrtic (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400