Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/05/2017

El grup C de l’Escola la Carpa, guanyador de La Lliga dels Llibres 2016-2017

Veure imatge de Els equips intercanvien opinions sobre les preguntes (nova finestra)
Els alumnes del grup C de l’Escola la Carpa han estat els guanyadors de la 21a edició de La Lliga dels Llibres, en la final que s’ha celebrat aquest matí a la Biblioteca Tecla Sala davant l’equip de l’Escola Alpes. La final ha estat molt igualada i els dos equips han demostrat conèixer a fons els 15 llibres proposats.

La Lliga dels Llibres del curs 2016-2017 finalitza demà divendres amb una festa dedicada als 927 alumnes que han participat al llarg del curs en aquesta activitat.

Es tracta d’una activitat de dinamització i de foment de la lectura, concebuda amb un caràcter lúdic per reforçar la comprensió lectora i l’hàbit de llegir, adreçada als alumnes de cinquè de primària.

Des de l’inici de curs, els alumnes han de llegir 15 llibres, sobre els quals responen les preguntes que ha preparat l’equip amb el qual han quedat emparellats. Els llibres s’han escollit tenint en compte la llengua, els diferents gèneres literaris i temàtiques —por, aventura, humor, fantasia, història… Als llibres en català i castellà, per primera vegada, se n’ha afegit un en llengua anglesa i els participants han hagut de respondre una pregunta feta en aquest idioma.

Enguany han participat 25 escoles de la ciutat, un total de 927 alumnes que s’han agrupat en 38 grups.

Últimes notícies

Veure imatge de  La segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural, explorarà els nous escenaris de la creativitat (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa en el Barcelona Gallery Weekend amb exposicions, instal•lacions i accions artístiques (nova finestra)
Veure imatge de  Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400