Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/06/2017

La Biblioteca Bellvitge, premi al millor pòster de les Jornades espanyoles d’informació i documentació

Veure imatge de  La Biblioteca Bellvitge, premi al millor pòster de les Jornades espanyoles d’informació i documentació (nova finestra)
La Biblioteca Bellvitge ha participat a les XV Jornades espanyoles d’informació i documentació amb la presentació de dos pòsters per explicar la interacció a les xarxes socials i, més concretament, a Twitter i sobre el funcionament del blog de la biblioteca, on els usuaris expliquen les seves lectures i recomanen llibres. Aquest darrer ha rebut el premi al millor pòster de les jornades.

Els pòsters són una modalitat de comunicació científica breu i gràfica que reflecteix una idea, un projecte, una experiència o una tendència en relació a algun dels eixos de les jornades. A més d’exhibir-se en un espai dels congrés, els autors els havien de presentar en un minut i convèncer als seus companys de veure’ls i votar-los.
En el pòster guanyador es posa de manifest l‘èxit del blog on els usuaris passen d’espectadors a protagonistes de la vida de la biblioteca i s’afirma que s’ha incrementat el préstec dels documents recomanats. També s’explica que l’impacte del blog augmenta quan els usuaris difonen les recomanacions a través de les seves xarxes socials.

Les jornades van tenir lloc els passats dies 25 i 26 a Pamplona, convocades per la Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística, per tractar de les sinergies entre professionals per a la transformació digital, les canvis organitzatius i la creació de nous models de treball que comporta.

Últimes notícies

Veure imatge de  L'exposició “PLATEA. Els fotògrafs miren al cinema” reuneix 40 artistes espanyols a la rambla de la Marina de L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Alumnes de l’Escola Serra i Abella presenten “Argo” al Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
Veure imatge de  Tornen la música i l’escena al Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400