Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/06/2017

La Biblioteca Bellvitge, premi al millor pòster de les Jornades espanyoles d’informació i documentació

Veure imatge de  La Biblioteca Bellvitge, premi al millor pòster de les Jornades espanyoles d’informació i documentació (nova finestra)
La Biblioteca Bellvitge ha participat a les XV Jornades espanyoles d’informació i documentació amb la presentació de dos pòsters per explicar la interacció a les xarxes socials i, més concretament, a Twitter i sobre el funcionament del blog de la biblioteca, on els usuaris expliquen les seves lectures i recomanen llibres. Aquest darrer ha rebut el premi al millor pòster de les jornades.

Els pòsters són una modalitat de comunicació científica breu i gràfica que reflecteix una idea, un projecte, una experiència o una tendència en relació a algun dels eixos de les jornades. A més d’exhibir-se en un espai dels congrés, els autors els havien de presentar en un minut i convèncer als seus companys de veure’ls i votar-los.
En el pòster guanyador es posa de manifest l‘èxit del blog on els usuaris passen d’espectadors a protagonistes de la vida de la biblioteca i s’afirma que s’ha incrementat el préstec dels documents recomanats. També s’explica que l’impacte del blog augmenta quan els usuaris difonen les recomanacions a través de les seves xarxes socials.

Les jornades van tenir lloc els passats dies 25 i 26 a Pamplona, convocades per la Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística, per tractar de les sinergies entre professionals per a la transformació digital, les canvis organitzatius i la creació de nous models de treball que comporta.

Últimes notícies

Veure imatge de  Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament obre una línia d’ajuts per als locals que programin música en viu (nova finestra)
Veure imatge de  El paper de la dona en la vida social, cultural i associativa de L’H i la situació de les persones represaliades pel franquisme, temes d’estudi de les beques 2018 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400