Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/04/2018
Biblioteca Plaça d'Europa

Convocada la cinquena edició del concurs de microrelats de temàtica històrica

Veure imatge de  Convocada la cinquena edició del concurs de microrelats de temàtica històrica (nova finestra)
La Biblioteca Plaça d’Europa convoca una nova edició del concurs de microrelats de temàtica històrica amb la col•laboració de l’associació cultural Rvbicon i el patrocini de Viena Edicions i Nórdica Libros. L’objectiu és fomentar l’escriptura, l’ús de les xarxes socials i divulgar la història.

Les obres han de basar-se en fets o en personatges històrics i han de ser originals, inèdites i no premiades. Les persones concursants han de ser majors de 18 anys.

Els microrelats poden ser en català o castellà, amb una extensió màxima de 150 paraules, amb el títol inclòs. Cal presentar-los a través del correu electrònic microrelats.peuropa@gmail.com fins a les dotze de la nit del 21 de maig.

Es poden enviar tants relats com es vulgui, però només s’optarà a un premi per compte. Hi haurà un guanyador i dos finalistes i tots tres rebran un lot de llibres. El veredicte i la manera com es farà el lliurament dels premis s’anunciarà durant el mes de juny a través del Facebook de la Biblioteca Plaça d’Europa i al web de Biblioteques.

El jurat el formaran el conductor del club de lectura de la Biblioteca, el director de la Biblioteca Central Tecla Sala, la directora de la Biblioteca Plaça d’Europa i un membre de l’associació Rvbicon.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen els assajos de Ciutats en Dansa (nova finestra)
Veure imatge de En blanc i negre. Fotografia: Diana Rangel Lampe (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400