Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/12/2017

Prop de 200 participants en la vuitena edició del concurs de microrelats negres

Veure imatge de  Prop de 200 participants en la vuitena edició del concurs de microrelats negres (nova finestra)
El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila han donat a conèixer els guanyadors de la vuitena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de les xarxes socials. S’han atorgat tres premis, dos per part del jurat per a microrelats escrits en català i castellà, i un per part dels lectors per a un relat en qualsevol llengua. 

El jurat ha escollit el microrelat en castellà enviat per @escribiendoenmi “La maté y no me arrepiento. Esa zorra se quedó con todo, mi marido mis hijos, mi casa y mi puesto de trabajo”, mentre que  @homefoscdarkness ha obtingut el premi en català amb “Era tan innocent, que li carregaren el mort”.

D’altra banda, el públic ha votat com a millor relat l’enviat per @hosvidalet: “Ara me n’adono que la capa de ciment és molt prima. Encara puc sentir els seus xiscles”.

Enguany s’han presentat 189 microrelats a concurs procedents d’Espanya, Argentina, Uruguai, Xile, Colòmbia i Nicaragua. El 21,05% de la participació ha estat dones i el 78,95% homes.

Twitter ha estat la xarxa social preferida, amb el 89,95%, mentre que el 10,05% restant han optat per enviar els microrelats a través de Facebook.

Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac de l’editorial RBA.

Últimes notícies

Veure imatge de  La segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural, explorarà els nous escenaris de la creativitat (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa en el Barcelona Gallery Weekend amb exposicions, instal•lacions i accions artístiques (nova finestra)
Veure imatge de  Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400