Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

10/09/2020

Understanding in residence

Veure imatge de Understanding in residence (nova finestra)

L’associació Understanding Design convoca dues residències creatives d’immersió en el teixit creatiu del Districte Cultural de L’H. Una experiència global de creació, convivència, intercanvi cultural i generació de contingut innovador entre participants i productors locals, entorn de la idea de l’objecte i de la seva realitat contemporània.

Són dues places de residència per a joves dissenyadors o investigadors en el sector creatiu europeu d’entre 19 i 35 anys. Es valorarà que provinguin de disciplines variades i complementàries de qualsevol àmbit artístic i cultural.

Cada participant disposarà d’un espai de treball on poder desenvolupar el projecte proposat, un espai d’habitatge compartit, un pressupost de 1.500 euros per a la producció de les propostes i fins a 250 euros per a les despeses de transport d’anada i tornada des de la seva ciutat d’origen.

En acabar la residència, els projectes resultants formaran part de les activitats de l’exposició Our Garden Needs Its Flowers, que tindrà lloc al Centre d’Art Tecla Sala de novembre de 2020 a juny de 2021.

En el projecte col·laboren l’Ajuntament de L’Hospitalet i el Districte Cultural, una col·laboració que neix de l’objectiu de treballar conjuntament en la promoció de la cultura del disseny entre creatius i professionals del sector.

Understanding Design és una associació que vol potenciar la cultura del disseny contemporani i d’avantguarda. Es planteja com un programa continu enfocat a professionals, joves creatius i públic general, que presenta un cicle d’activitats estructurades al voltant de l’experimental, multidisciplinari, industrial i artesanal, obert, compartit i desconegut, centrat en l’àmbit del disseny.

Últimes notícies

Veure imatge de El Centre d’Art Tecla Sala presenta “La constant indissoluble”, una instal·lació de Jordi Lafon (nova finestra)
Veure imatge de Treballs arqueològics a la Sitja de la Torrassa (nova finestra)
Veure imatge de El Centre d’Art Tecla Sala presenta “La constant indissoluble”, una instal·lació de Jordi Lafon (nova finestra)
Veure imatge de Lliurament de premis de Cinephone Film Festival (nova finestra)
Veure imatge de El Brujo obre la temporada amb Dos tablas y una pasión (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400