Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/09/2018

Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista

Veure imatge de  Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista (nova finestra)
Un treball cal•ligràfic de l’artista ASU ocupa el mural de la paret del carrer de Rosalía de Castro, és el treball del mes de setembre del projecte 12+1, un mural que evoca la barreja de concentració i respiració. Les cal•ligrafies són complementàries, com el ying i el yang, com el ple i el buit.

Les tècniques emprades ASU per a aquest mural permeten transmutar el món interior per canviar el món exterior i considerar l’art com un camí introspectiu. L’artista indica que “volia fer pensar en un art sagrat, oblidat, però que existeix i sobreviu a tot, que podràs comprendre només si no busques comprendre’l, si deixes la racionalitat del teu cervell i escoltes el teu cor”. L’artista buscar reivindicar el pas del temps, el contrast entre allò que és vell i el que és nou.

ASU és un artista francès d’origen espanyol que s’ha especialitzat en cal•ligrafia, inspirat des de ben petit per l’Alhambra i les piràmides egípcies i les filosofies orientals. Als 16 anys va estudiar a Tours la ciència de les lletres i més tard, a Lió, es va centrar en la comunicació gràfica.

El mural d’ASU forma part del projecte 12+1 d’art urbà, 12 artistes que plasmen el seu estil en una paret de 50 metres quadrats a la sortida de l’estació del metro de Torrassa, una intervenció artística per crear una galeria d’art a l’aire lliure que es transforma cada mes.

12+1 l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Fundació Contorno Urbano, vinculat amb el Districte Cultural, amb la col·laboració de Montana Colors i el patrocini del Grup Mémora.

Últimes notícies

Veure imatge de  “Ethos. L’empremta de la ciutat”, l'exposició dels alumnes de l’Escola Serra i Abella i el Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués com a punt de reunió d’artistes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400