Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

12/03/2020

Mesures preventives pel coronavirus

Veure imatge de Mesures preventives pel coronavirus (nova finestra)
L’agenda cultural de L’Hospitalet s’ha vist afectada per l’evolució del coronavirus, amb la desconvocatòria d’activitats i el tancament d’equipaments. A partir d’aquesta tarda tanquen les vuit biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, Centres Culturals,, torre Barrina, Museu de L’Hospitalet, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo.

Aquesta situació també afecta les programacions de música i escena, amb la suspensió dels espectacles del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. Els dos equipaments intentaran reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació.

La Quinzena metropolitana de la dansa, que havia de començar dissabte, se suspèn fins al juliol, quan els vuit ajuntaments implicats intentaran reprogramar les activitats de carrer. Pel que fa als espectacles que s’havien de fer en teatres, estaran condicionats a la disponibilitat de les companyies i les programacions dels equipaments. 

Aquesta situació es mantindrà per un període mínim de quinze dies i s’anirà actualitzant en funció de les informacions de les autoritats sanitàries.

En aquest enllaç podeu seguir les afectacions a d'altres serveis
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400