Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/12/2017

Convocada la tercera edició del Projecte 12+1 d’art urbà

Els artistes treballaran en el mur del carrer de Rosalía de Castro
Veure imatge de  Convocada la tercera edició del Projecte 12+1 d’art urbà (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet convoca el concurs del projecte 12+1 d’intervencions de pintura mural efímera per escollir els artistes que participaran en la tercera edició del programa, que es durà a terme al llarg del 2018 al mur del carrer de Rosalía de Castro, al costat de l’entrada del parc de la Torrassa.

El projecte 12+1 està vinculat al Districte Cultural de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Associació Contorno Urbano i el patrocini del Grup Mémora i Montana Colors.

Els artistes que vulguin participar-hi han d’omplir una fitxa que, juntament amb les bases, trobaran al web del Centre Cultural la Bòbila i enviar-la per correu electrònic a l’adreça ccultural.labobila@l-h.cat. A més, hauran de presentar un dossier digital amb una mostra de la seva feina. El termini d’inscripció romandrà obert fins al 20 de desembre.

El jurat valorarà el currículum i la formació acadèmica i artística dels concursants; la participació a exhibicions, esdeveniments, festivals i exposicions; l’originalitat i la creativitat en el plantejament i en el desenvolupament; l’obtenció de beques i premis, i el treball continuat en la realització d’intervencions murals en l’espai públic.

El jurat seleccionarà 20 artistes que hauran de presentar un esbós de la proposta a realitzar i un text explicatiu. Aquestes propostes seran utilitzades per comissariar els 12 finalistes. L’organització decidirà el calendari de realització de les obres, que s’exhibiran durant 30 dies a la paret del carrer de Rosalía de Castro.

Els artistes rebran un premi de 400 euros, se’ls proporcionarà els materials necessaris i es farà un seguiment fotogràfic i videogràfic de cadascun dels murals.

En finalitzar el projecte, els artistes participaran en una exposició col•lectiva per mostrar les seves obres d’estudi.

Últimes notícies

Veure imatge de  Troba la clau del Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Escollits els patges que participaran en la Cavalcada 2019 (nova finestra)
Veure imatge de Toni Molins (nova finestra)
Veure imatge de  Ciutats en dansa, un projecte comunitari de dansa contemporània (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400