Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

18/06/2020

L’activitat torna al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala 

Veure imatge de L’activitat torna al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala  (nova finestra)

El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala reprèn l’activitat després de més de tres mesos de tancament per l’alerta sanitària causada per la Covid-19. Biblioteca, Centre d’Art, Fundació Arranz-Bravo, TPK i Centre d’Estudis han obert les portes per prestar serveis garantint les mesures de seguretat per protegir a usuaris i treballadors.

La Biblioteca Central Tecla Sala ofereix el servei de préstec i retorn i la recollida de reserves amb cita prèvia via telefònica i a la pàgina https://bibliotecavirtual.diba.cat/sol-licitud-de-cita-previa, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 hores i de 15.30 a 20.30 hores (els dilluns al matí, tancat). Del 3 al 29 d’agost només obrirà a les tardes, de 15.30 a 20.30 hores, amb els dissabtes tancat fins al 13 de setembre.

El Centre d’Art obrirà la sala d’exposicions el 30 de juny amb “Solstici 2020. Home Sweet Home”, la mostra que clou les activitats de la temporada del TPK. Estarà oberta fins al 23 d’agost —de dimarts a dissabte, d’11 a 14 i de 17 a 20 hores; diumenges i festius, d’11 a 14 h (excepte el 24 de juny, Sant Joan), i els dilluns, tancat.

La Fundació Arranz-Bravo té oberta fins al 19 de juliol l’exposició “Arranz-Bravo a la col·lecció Bassat”, la mostra que es va inaugurar pocs dies abans del confinament. L’exposició recull més de 50 peces entre pintures, escultures i obres sobre paper de l’artista, que formen part del fons d’art del publicista Lluís Bassat. L’horari de la Fundació és de dijous a dissabte, de 17 a 20 hores; els diumenges i festius, d’11 a 14 hores (de dilluns a dimecres, tancat).

TPK romandrà obert de l’1 al 20 de juliol i el Centre d’Estudis és obert al públic els dimarts i dimecres de 10 a 13.30 hores i els dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20 hores.

Últimes notícies

Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina reobre les instal·lacions (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Un barri, un mundo, nova intervenció mural al passatge de la plaça de la Llibertat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400