Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/04/2017

La Biblioteca Plaça d’Europa convoca el IV Concurs de Microrelats històrics

Veure imatge de  La Biblioteca Plaça d’Europa convoca el IV Concurs de Microrelats històrics (nova finestra)
La Biblioteca Plaça d’Europa ha convocat la quarta edició del Concurs de Microrelats de Tema Històric amb la col•laboració de Viena Edicions, Nórdica Libros i l’associació Rvbicon. L’objectiu és fomentar l’escriptura i la divulgació històrica, a més de l’ús de les xarxes socials.

Les obres han de basar-se en fets o en personatges històrics i han de ser originals, inèdites i no premiades. Les persones concursants han de ser majors de 18 anys i han de participar des del seu compte de correu electrònic o de Facebook.

Els microrelats poden ser en català o castellà, amb una extensió màxima de 150 paraules, amb el títol inclòs. Cal presentar-los a través del correu electrònic  o penjant-los al mur de Facebook de la Biblioteca Plaça d’Europa, fins a les dotze de la nit del 21 de maig.

Es poden enviar tants relats com es vulgui, però només s’optarà a un premi per compte. Hi haurà un guanyador i dos finalistes i tots tres rebran un lot de llibres. El veredicte i la manera com es farà el lliurament dels premis s’anunciarà a partir del 9 de juny a través del Facebook de la Biblioteca Plaça d’Europa i al web de Biblioteques.

El jurat el formarà el conductor del club de lectura de la Biblioteca, la responsable del servei de Biblioteques L’Hospitalet, la directora de la Biblioteca Plaça d’Europa i un membre de l’associació Rvbicon.

Últimes notícies

Veure imatge de  Hot pixel, natura i estètica digital (nova finestra)
Veure imatge de  Torna el Summer Experience per gaudir de l’estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de  Mor Francesc Caudet, autor de novel•les populars (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400