Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/04/2017

Comencen les Festes de Primavera amb el pregó de Raúl Alcaraz

Veure imatge de  Comencen les Festes de Primavera amb el pregó de Raúl Alcaraz (nova finestra)
L’actor i monologuista hospitalenc Raúl Alcaraz donarà el tret de sortida a la #primaveralh 2017. La ciutat viurà quatre dies de festa major amb música, teatre, humor, activitats infantils, esports… La rambla de Just Oliveras, el parc de la Remunta, els jardins de Can Sumarro, La Farga, el parc de Bellvitge, la plaça de l’Ajuntament són els espais centrals de la festa.

La música és un dels plats forts amb els concerts de La Farga: Elefantes, Leiva i La Oreja de Van Gogh; al parc de la Remunta: Ojo de Buen Cubero, Muchachito, Sharman Den, Tailor for Penguins i Ramon Mirabet, i els jardins de Can Sumarro amb la Primavera in Black, concerts de petit format dedicats al blues i la música negra.

També s’han convocat activitats als barris, amb el Meeec!, un festival de música al carrer amb actuacions musicals, tallers i cercaviles. 

Els monologuistes protagonitzen el Festival de l’Humor a diferents locals de la ciutat: Depósito Legal, Oncle Jack, El Viejo Piano, Mosquito Sunset club i Kfè Olé.

Els estands amb llibres i roses estaran tot el cap de setmana a la rambla de Just Oliveras i per l’estand de les Biblioteques de L’Hospitalet passaran diumenge els autors locals per signar els seus llibres. A més, a la Biblioteca Tecla Sala es presentarà la guia Ciutat plural, llibres singulars.

Consulteu les activitats en l’aplicació per a telèfons mòbils i tauletes, al web especial de Festes de Primavera i recordeu que podeu seguir i participar de les festes a través de Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #PrimaveraLH.

També podeu seguir les Festes de Primavera a través de TV L'Hospitalet i LHdigital

Últimes notícies

Veure imatge de 	“Earth Skin” de Pati Baztán es presenta a l’Harmonia (nova finestra)
Veure imatge de  National Geographic presenta a L’Hospitalet l’exposició “Un día cualquiera” del fotoperiodista Manu Brabo, Premi Pulitzer 2013 (nova finestra)
Veure imatge de  La màgia del Cirque du Soleil arriba a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400