Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/11/2018

“Fer-se lloc en el desert”, una nova exposició a la Fundació Arranz-Bravo

La mostra s’articula com una unitat indivisible a partir de la pintura, l’escultura i la instal•lació
Veure imatge de Toni Molins (nova finestra)
Fer-se lloc en el desert és l’exposició que ens proposa la Fundació Arranz-Bravo, una mostra conjunta de dos artistes emergents, Raúl Páez i Toni Molins, que desenvolupen una pràctica artística irreverent des de contextos físicament i simbòlicament perifèrics.

Els dos artistes ocupen l’espai expositiu de la Fundació en vertical, les obres s’articulen com a parts d’un tot que envaeix l’espai creant una unitat indivisible a partir de la pintura, l’escultura i la instal•lació. Páez construeix assemblatges a partir de material trobat i impersonal que remeten a l’espectador als descampats, mentre que les pintures de fons neutre de Molins es fan presents com a miratges o aparicions espectrals.

Biel Llinàs, comissari de l’exposició, explica que els treballs dels dos artistes dialoguen en una constant tensió entre allò que és real i fictici, entre l’hostilitat del camí i l’èpica de superar la travessia. En aquest espai “inhòspit i immersiu com el desert”, diu Llinàs, és on el visitant haurà de fer el seu propi recorregut per trobar l’oasi enmig del desert. Per trobar-lo disposarà d’un kit d’explorador: un mapa del desert de la Fundació i uns adhesius amb els noms de cada peça com si fos un full de ruta.

Toni Molins (Sant Feliu de Llobregat, 1995) treballa al seu estudi de Sant Feliu de Llobregat i entre les seves fites més recents hi trobem “Miracles de dubtosa autenticitat” (2018), al Claustre de Santa Anna del Raval; “Pensar-se com un anemòmetre” (2018), a l’Espai Angram de Barcelona, i “Bacanal” al Palau Falguera (2017), a Sant Feliu de Llobregat.

Raúl Páez (L’Hospitalet de Llobregat, 1995) es forma acadèmicament a l’Escola Massana i actualment treballa a l’Espai Garatge, a L’Hospitalet. Entre les seves exposicions hi trobem “Enemy” (2018), a la Galeria Còrdova; “Es solo el principio” (2017), al Centre Cultural Sant Josep de L’Hospitalet, o la participació a “Arranz-Bravo 75/75” (2017), a la Fundació.

Biel Llinàs (Felanitx, 1994) és artista visual i gestor cultural. La seva obra s’ha pogut veure, entre altres llocs, al V Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty (2018), a Centre d’Art Tecla Sala, a Ciutat Subterrània 04 (2017) al CCCB i a “En paral•lel” (2016), mostra individual a Can Timoner, a Mallorca. S’inicia com a curador el 2017 a través del seminari de pràctiques curatorials.

L’exposició s’inaugura el pròxim 29 de novembre i estarà oberta fins al 10 de febrer de 2019.

Últimes notícies

Veure imatge de  Oberta la inscripció per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada (nova finestra)
Veure imatge de Pandere, instal·lació de Mercedes Mangrané / Foto de Roberto Ruiz (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament del Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  L’EMMCA rep la visita d’una delegació europea de la xarxa ONSTAGE (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400