Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/06/2019

L'Hospitalet ja és una plaça castellera de 9

Veure imatge de  L'Hospitalet ja és una plaça castellera de 9 (nova finestra)
Amb Fem de L’H una plaça de 9, la Colla Jove de L'Hospitalet volia fer entrar la ciutat en la història castellera i ho va aconseguir amb els castells aixecats pels Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca en la jornada castellera celebrada a la plaça de l’Ajuntament el passat 9 de juny.

Minyons i els de Vilafranca van aconseguit sengles 3 de 9 amb els quals s’inscrivia la ciutat en la llista de localitats que han descarregat un castell de 9, situada en el número 83. La jornada es va completar amb una molt bona intervenció de la Colla Jove, que va aconseguir el primer 7 de 6.

Les tres colles castelleres van estar acompanyades a la plaça de l’Ajuntament pels Castellers del Prat, que van aconseguir descarregar tres torres de 6.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’EMMCA rep el reconeixement de les Millors Pràctiques 2019 atorgat per l’European Public Sector Award (nova finestra)
Veure imatge de  Artistes i alumnes del TPK exploren a “Erm” les possibilitats plàstiques que té el paisatge (nova finestra)
Veure imatge de  L’EMMCA presenta El somni d’una nit d’estiu amb els grups de teatre, música i dansa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400