Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/05/2018

“NI FLYERS NI PÒSTERS. 25 anys d’imatge Sónar”, una exposició per reviure la història del festival

Veure imatge de  “NI FLYERS NI PÒSTERS. 25 anys d’imatge Sónar”, una exposició per reviure la història del festival (nova finestra)
El Centre d’Art Tecla Sala obre demà dijous al públic l’exposició que proposa una relectura de les temàtiques de les campanyes del festival al llarg dels seus 25 anys. La mostra és una gran instal•lació de Sergio Caballero, codirector de Sónar i creador de la imatge gràfica.

La mostra es nodreix de vídeos, instal•lacions, escultures, documentació i fotografies que desdibuixen, qüestionen i trastoquen la realitat de l’espectador i desfien la seva memòria. Una proposta feta a través d’una selecció de més de 70 peces distribuïdes en 10 sales.

L’exposició està concebuda com una gran instal•lació de Sergio Caballero, creador de la imatge gràfica de Sónar, una imatge protagonitzada pels coneguts fantasmes de 2010, les bessones telequinètiques de 2006, Maradona en 2002 o els pares dels organitzadors del festival l’any 1997.

L’exposició romandrà oberta fins al 23 de juny i inclou un programa de visites guiades amb alguns dels llegendaris personatges-protagonistes.

Durant els tres dies de Sónar un autobús connectarà el Centre d’Art Tecla Sala amb el recinte de Sónar de Día.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen els assajos de Ciutats en Dansa (nova finestra)
Veure imatge de En blanc i negre. Fotografia: Diana Rangel Lampe (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400