Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/04/2017

Bernat Daviu presenta “Garrofistes” a la Fundació Arranz-Bravo

Veure imatge de  Bernat Daviu presenta “Garrofistes” a la Fundació Arranz-Bravo (nova finestra)
L’artista i galerista Bernat Daviu presenta a la Fundació Arranz-Bravo l’exposició Garrofistes, els retrats que ha fet dels amics i companys que formen part del col·lectiu garrofista. El grup el formen artistes, músics, creadors, poetes i escriptors de l’escena emergent, que es reuneixen al voltant de la garrofa, utilitzada com a metàfora de la precarietat i de la resistència.

Artistes i creadors es troben en un context fictici d’avantguarda que Bernat Daviu organitza i imagina en diferents formats: la pintura, el vídeo, l’escriptura o la performance. Després de la presentació del grup garrofista a la Fundació Joan Miró (festival LOOP 2016) i al MACBA (a La Internacional d’Antoni Mirald i Montse Guillen, 2016) ara Bernat Daviu proposa un tercer acte del grup a la Fundació Arranz-Bravo.

A l’exposició s’hi podran veure retrats dels artistes Aldo Urbano —guanyador d’una beca de la Fundació Guasch Coranty i que va exposar a la Fundació Arranz-Bravo; Marcel Rubio, Patricia Fernández, Enric Farrés, Daniel Moreno o Lluc Baños —també amb exposició a la Fundació; la cantant Martina Borrut; la gastrònoma Susana Sunçais; la galerista Joana Roda; la comissària Caterina Almirall; el guitarrista Gerard Serra; l’escriptor Víctor Balcells; el director de cinema Marc Roca, i la productora Sira Roda.

Bernat Daviu (Girona, 1985) és un artista inquiet que compagina la direcció dels espais Passatge Studio i de la galeria Bombon Projects amb una prolífica activitat com a artista i fundador del grup Forever Blowing Bubbles. Format a l’escola d’art Central Saint Martins de Londres, els seus interessos artístics es fonamenten en la recuperació de l’esperit utòpic i revolucionari dels moviments d’avantguarda, des d’una perspectiva romàntica, irònica i contestatària.

Com a activitat paral·lela a l’exposició i en el marc del festival LOOP, Marc Roca, un dels membres fundadors del moviment i codirector de la pel•lícula Guanyar-se les garrofes; Artur Tort, Marc Cuscó i Gabriel Ventura presentaran la pel•lícula El nèctar de la inflació.

La inauguració tindrà lloc el 27 d’abril, a les 19 hores. L’exposició es podrà visitar fins al 24 de setembre.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet participa en el Barcelona Gallery Weekend amb exposicions, instal•lacions i accions artístiques (nova finestra)
Veure imatge de  Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400