Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/04/2017

Bernat Daviu presenta “Garrofistes” a la Fundació Arranz-Bravo

Veure imatge de  Bernat Daviu presenta “Garrofistes” a la Fundació Arranz-Bravo (nova finestra)
L’artista i galerista Bernat Daviu presenta a la Fundació Arranz-Bravo l’exposició Garrofistes, els retrats que ha fet dels amics i companys que formen part del col·lectiu garrofista. El grup el formen artistes, músics, creadors, poetes i escriptors de l’escena emergent, que es reuneixen al voltant de la garrofa, utilitzada com a metàfora de la precarietat i de la resistència.

Artistes i creadors es troben en un context fictici d’avantguarda que Bernat Daviu organitza i imagina en diferents formats: la pintura, el vídeo, l’escriptura o la performance. Després de la presentació del grup garrofista a la Fundació Joan Miró (festival LOOP 2016) i al MACBA (a La Internacional d’Antoni Mirald i Montse Guillen, 2016) ara Bernat Daviu proposa un tercer acte del grup a la Fundació Arranz-Bravo.

A l’exposició s’hi podran veure retrats dels artistes Aldo Urbano —guanyador d’una beca de la Fundació Guasch Coranty i que va exposar a la Fundació Arranz-Bravo; Marcel Rubio, Patricia Fernández, Enric Farrés, Daniel Moreno o Lluc Baños —també amb exposició a la Fundació; la cantant Martina Borrut; la gastrònoma Susana Sunçais; la galerista Joana Roda; la comissària Caterina Almirall; el guitarrista Gerard Serra; l’escriptor Víctor Balcells; el director de cinema Marc Roca, i la productora Sira Roda.

Bernat Daviu (Girona, 1985) és un artista inquiet que compagina la direcció dels espais Passatge Studio i de la galeria Bombon Projects amb una prolífica activitat com a artista i fundador del grup Forever Blowing Bubbles. Format a l’escola d’art Central Saint Martins de Londres, els seus interessos artístics es fonamenten en la recuperació de l’esperit utòpic i revolucionari dels moviments d’avantguarda, des d’una perspectiva romàntica, irònica i contestatària.

Com a activitat paral·lela a l’exposició i en el marc del festival LOOP, Marc Roca, un dels membres fundadors del moviment i codirector de la pel•lícula Guanyar-se les garrofes; Artur Tort, Marc Cuscó i Gabriel Ventura presentaran la pel•lícula El nèctar de la inflació.

La inauguració tindrà lloc el 27 d’abril, a les 19 hores. L’exposició es podrà visitar fins al 24 de setembre.

Últimes notícies

Veure imatge de Sense Títol, de Xavier Ristol Orriols (nova finestra)
Veure imatge de  Convocada una nova edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400