Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/03/2019

Formació en circ social a càrrec de Cirque du Soleil

Veure imatge de  Formació en circ social a càrrec de Cirque du Soleil (nova finestra)
El Centre Cultural Bellvitge-Gornal ha acollit la segona part del curs de formació en circ social per a professionals de l’àmbit social, educatiu i cultural de L’Hospitalet. Es tanca així una experiència formativa que es va iniciar el 2018 gràcies a un conveni de col•laboració amb Cirque du Soleil i que ha permès que la branca social d’aquesta companyia, Cirque du Monde, ensenyi la seva particular pedagogia d’intervenció social mitjançant tècniques i dinàmiques de circ.

Els alumnes han tingut l’ocasió de retrobar-se per segona vegada i poder valorar l’impacte dels aprenentatges adquirits durant la primera part de la formació. Tots coincideixen a afirmar que els recursos adquirits el 2018 els han servit de molt a l’hora de dirigir dinàmiques de grup en els seus entorns de treball.

Aquesta segona part del curs, enfocada a gestió de la multiculturalitat i conflictes socials, ha tingut un balanç igualment positiu per part dels participants. La Regidoria de Cultura valora específicament accions com aquestes per posar en relleu la capacitat d’impacte transversal de la cultura en diferents àmbits de la societat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Les últimes creacions de videoart arriben a L’Hospitalet de la mà del Festival Loop (nova finestra)
Veure imatge de  L’EMMCA recull a Maastrich el Premi EPSA (nova finestra)
Veure imatge de  Els perfils de Twitter dels protagonistes de “Parèntesi?”, presents a la IV Jornada de Patrimoni Cultural (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400