Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/10/2019

David Monthiel rep el Premi L’H Confidencial

Veure imatge de  David Monthiel rep el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
L’escriptor gadità David Monthiel ja té en les seves mans el Premi L’H Confidencial per l’obra Nuestra señora de la Esperanza. En una acte celebrat dissabte al Centre Cultural la Bòbila Monthiel va parlar dels seus llibres, del detectiu Rafael Bechiarelli protagonista de les seves novel•les, i de la influència de Vázquez Montalbán.

A l’acte hi han assistit l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; la directora de Roca Editorial, Blanca Rosa Roca; el tinent d’alcaldia d’Innovació i Cultura, David Quirós; la responsable de Biblioteques de L’Hospitalet, Anna Riera, i la directora de la Biblioteca la Bòbila, Esther Ruiz Moreno.

David Monthiel va néixer a Cadis el 1976. Nuestra señora de la Esperanza és la tercera novel•la de l’escriptor protagonitzada pel detectiu Rafael Bechiarelli, després de Carne de Carnaval (2017) i Las niñas de Cádiz (2018).

El premi, promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial, està dotat amb 12.000 euros. El guardó s’ha consolidat com un dels més prestigiosos del gènere negre.

Últimes notícies

Veure imatge de  Escollits els patges que acompanyaran els Reis durant la Cavalcada 2020 (nova finestra)
Veure imatge de  L’artista Àngels Ribé exposa al Centre d’Art Tecla Sala “Sota l’Ossa Major" (nova finestra)
Veure imatge de  Les últimes creacions de videoart arriben a L’Hospitalet de la mà del Festival Loop (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400