Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/06/2018

Hot pixel, natura i estètica digital

Veure imatge de  Hot pixel, natura i estètica digital (nova finestra)
La paret del carrer de Rosalía de Castro està decorada aquest mes de juny amb una obra de l’artista Joan Cabrer que recorda un codi de barres, en la línia dels referents tecnològics que proposa Cabrer, que barreja natura i estètica digital.

El mateix Joan Cabrer afirma que en el mural Hot pixel hi abunden els referents tecnològics: “és una mostra de com el món digital interactua amb referents que pertanyen al món orgànic, la natura observada des d’un punt de vista científic es barreja amb l’estètica digital”.

Cabrer explica que ha recorregut als elements que formen la imatge en la pantalla per portar-la al terreny de la pintura, i que ha dotat aquests elements d’un nou significat per posar en evidència que la màquina s’amaga darrere un mur molt fi o una cortina que cau, provocant un glitch o error en els sistemes de representació.

Joan Cabrer és mallorquí, ha estudiat belles arts a Barcelona i ha participat en exposicions individuals i col•lectives a Espanya i Portugal. Ha estat artista resident en espais de creació com Hangar o Piramidón CAC a Barcelona. L’any 2015 va rebre la medalla d’honor Becas Sotheby’s de la Fundació Miró.

El mural de Joan Cabrer forma part del projecte 12+1 d’art urbà, 12 artistes que plasmen el seu estil a una paret de 50 metres quadrats a la sortida de l’estació del metro de Torrassa, una intervenció artística per crear una galeria d’art a l’aire lliure que es transforma cada mes.

Últimes notícies

Veure imatge de  “Ethos. L’empremta de la ciutat”, l'exposició dels alumnes de l’Escola Serra i Abella i el Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués com a punt de reunió d’artistes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400