Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/06/2018

Artistes i alumnes del TPK presenten “Sota la pell”, Solstici 2018, al Centre d’Art Tecla Sala

La mostra proposa un debat al voltant del cos com a espai de conflicte i reflexió
Veure imatge de  Artistes i alumnes del TPK presenten “Sota la pell”, Solstici 2018, al Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
“Sota la pell” és el títol de l’exposició que artistes i alumnes vinculats al TPK – Art i Pensament Contemporani obriran el pròxim 21 de juny al Centre d’Art Tecla Sala. Els treballs realitzats durant el curs 2017-2018 giren al voltant del cos com a espai de conflicte i reflexió. “Sota la pell” és un recull de propostes de diferents disciplines: pintura, escultura, instal•lacions, fotografies i audiovisuals.

El Centre d’Art Tecla Sala s’omplirà amb les obres de prop de 90 artistes en l’exposició anual de la sèrie Solstici, que el TPK organitza des de 1989. Són propostes i obres tant individuals com col•lectives on s’exploren diferents llenguatges al voltant del cos com a eix crític de les reflexions sobre la identitat i la subjectivat.

A la mostra es planteja com sota les ciutats, sota les parets, sota la pell, es dirimeixen moltes de les batalles del segle XXI, espais difusos i imprecisos, fronteres líquides que se situen entre la impossibilitat de negociació i la possibilitat de contestació davant imposicions que condicionen els nostres hàbits.

“Sota la pell” reflecteix com el cos ha estat sempre el lloc de la sospita, habitat com la matèria de la imperfecció moral i encarnació d’imperfeccions, una forma de viure la dualitat entre la carn i l’ànima. Davant d’aquest miratge, l’art pot esgrimir el llenguatge per tornar a nomenar la plenitud del cos o per cercar la carn silenciosa de l’ànima.

L’exposició restarà oberta fins al 15 de juliol.

Últimes notícies

Veure imatge de  “Ethos. L’empremta de la ciutat”, l'exposició dels alumnes de l’Escola Serra i Abella i el Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués com a punt de reunió d’artistes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400