Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/12/2018

Troba la clau del Nadal

Veure imatge de  Troba la clau del Nadal (nova finestra)
A les portes del Nadal, us portem la pàgina web on trobareu les activitats que es faran a la ciutat. Un munt d’activitats per a tota la família, amb tallers, exposicions, cantada de nadales, el Concet de Nadal, les representacions d'Els Pastorets… Els emissaris reials treballen intensament en els preparatius de la Cavalcada i esperen les cartes dels infants de L'Hospitalet. Amb informació de tot el que passa al planeta Xatarris i el Kaliu Park instal·lat a La Farga, amb el Kaliu gel, el Kaliu creatiu i el Kaliu lúdic. També trobareu informacions pràctiques per fer un Nadal sostenible i les recomanacions de llibres que han preparat les Biblioteques de L’Hospitalet. Bon #NadalLH

Últimes notícies

Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb la instal•lació artística La pell de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de 	Via Kanana, un espectacle de dansa urbana africana, obre a L’Hospitalet la Quinzena de dansa metropolitana (nova finestra)
Veure imatge de  El fotògraf Fernando Moleres denuncia els efectes del canvi climàtic amb una exposició que retrata la bellesa i la fragilitat de l'Àrtic (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400