Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

23/06/2020

La plaça de l’Ajuntament esdevé una sala d’exposicions amb la mostra #PHEdesdemibalcón

Veure imatge de La plaça de l’Ajuntament esdevé una sala d’exposicions amb la mostra #PHEdesdemibalcón (nova finestra)

Balcons i finestres de la plaça de l’Ajuntament lluiran a partir de dijous, 25 de juny, fotografies realitzades des dels balcons durant el confinament, en resposta a la crida efectuada per PhotoEspaña i a la qual es va adherir l’Ajuntament de L’Hospitalet. Les façanes de l’Ajuntament, de l’església i d’algunes de les botigues de la zona també penjaran imatges fetes pels veïns i veïnes de la ciutat.

L’organització ha seleccionat 50 de les 82 fotografies que la ciutadania de L’Hospitalet va penjar a Instagram amb l’etiqueta #PHEdesdemibalcón. D’aquesta manera va respondre a la invitació d’oferir la seva particular visió de l’experiència col·lectiva que s’ha viscut amb la crisi sanitària causada per la Covid-19. Les imatges mostren la vida confinada a l’interior de les llars o els aplaudiments als sanitaris. Les imatges són al·lusions visuals al confinament i ara, amb l’exposició al carrer, es converteixen en un esdeveniment col·lectiu.

L’objectiu de #PHEdesdemibalcón ha estat explorar la capacitat creativa i, alhora, fer un homenatge a la ciutadania per agrair l’esforç i el compromís que ha demostrat.

La campanya es va posar en marxa el 30 de març i fins al tancament, el 17 de maig, es van penjar a Instagram 63.000 imatges. Ara, una petita part s’exposarà a les 50 ciutats de tot Espanya adherides al projecte.

Últimes notícies

Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina reobre les instal·lacions (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Un barri, un mundo, nova intervenció mural al passatge de la plaça de la Llibertat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400