Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/03/2017

L’Hospitalet va ser escenari de 214 rodatges durant el 2016

Veure imatge de  L’Hospitalet va ser escenari de 214 rodatges durant el 2016 (nova finestra)
L’Hospitalet va acollir al llarg de l’any passat el rodatge de 214 filmacions audiovisuals, segons les dades recollides per l’oficina de la Film Commission de L’Hospitalet, encarregada de gestionar els permisos de rodatge. Produccions de cinema i televisió, documentals, fotografia i espots publicitaris, especialment de marques automobilístiques, ratifiquen L’Hospitalet com la segona ciutat catalana en nombre de rodatges.

Els emplaçaments escollits per a les filmacions són ben diversos i converteixen la ciutat en un plató. No és difícil identificar la Granvia, la plaça d’Europa, l’avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge o els voltants de la Ciutat de la Justícia als anuncis dels últims models de cotxes que actualment s’anuncien a les televisions.

Els interiors de la Ciutat de la Justícia són també una de les localitzacions importants de la sèrie de TV3 Nit i dia, dirigida per Manuel Huerga. El parc de Bellvitge és un dels exteriors preferits de Polònia, el programa de sàtira política de la televisió pública catalana, que també roda a L’Hospitalet el programa d’humor Crackòvia.

A les sèries Cites, Merlí o Sé quién eres; a la pel•lícula Oh, quina joia!, de Ventura Pons, o a videoclips de Loquillo i David Civera, surten carrers o equipaments de la ciutat. I la Biblioteca Central Tecla Sala va servir per fer un Kit Kat.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Nit dels Museus obre les sales d’exposicions fins a la una de la matinada (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa en el festival Understanding Design (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400