Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/05/2018

L’EMMCA participa a Holanda a la 13a edició de l’European Youth Music Festival

Veure imatge de  L’EMMCA participa a Holanda a la 13a edició de l’European Youth Music Festival (nova finestra)
Alumnes de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA) es troben a Holanda per participar a l’European Youth Music Festival a la ciutat de Sneeck. El Festival l’organitza l’European Music School Union (EMU) i se celebra cada dos anys en una ciutat europea.

L’EMMCA ha viatjat amb 82 alumnes que toquen en quatre conjunts: l’Orquestra Simfònica, que culmina alguns dels projectes tàndem, dirigida per Carme Garrigó i Francisco Hernández; la big band Rhythm Town, que va actuar a l’Auditori Barradas durant les Festes de Primavera, dirigida per Agustí Martínez; l’Orquestra de Ministrils, que va posar música al Toc d’inici de les Festes de Primavera, dirigida per Eduard Casal, i l’ensemble de jazz manouche Crashmanouche, dirigida per Albert Bello.

Cada grup actua en tres concerts, alguns ens espais interiors i d’altres a l’aire lliure, amb jam sessions que els alumnes de jazz i de jazz manouche compartiran amb joves de 21 nacionalitats europees.

L’objectiu del Festival és generar intercanvis i coneixences entres els joves europeus que estudien a les escoles de música i que tenen en la pràctica musical de conjunt la seva passió. No hi ha solistes, el festival s’articula al voltant dels conjunts instrumentals i vocals.

És la tercera vegada que l’EMMCA participa en aquest festival, la primera va ser a Itàlia, a la regió de l’Emília-Romanya, i la segona a Euskadi, a Donostia.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Chana pujarà a l’escenari del Teatre Joventut per mostrar el talent d’una artista autodidacta i irrepetible (nova finestra)
Veure imatge de  La història de l’organització ‘Mujeres libres’ (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de la segona edició de CREA, la festa del Districte Cultural (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400