Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/07/2017

L’exposició L’Hospitalet i la memòria democràtica. L’Hospitalet del segle XX es trasllada a Casa Espanya

Veure imatge de  L’exposició L’Hospitalet i la memòria democràtica. L’Hospitalet del segle XX es trasllada a Casa Espanya (nova finestra)
L’exposició permanent L’Hospitalet i la memòria democràtica. L’Hospitalet del segle XX canvia d’ubicació, deixa Can Riera per traslladar-se a la segona planta de l’edifici de Casa Espanya. El canvi és un dels punts del Pla director del Museu, un pla estratègic que defineix l’actuació i els espais de l’equipament a mitjà i llarg termini.

El Pla director proposa racionalitzar l’espai dels tres edificis del Museu i recomana reubicar les exposicions permanents en l’edifici de Casa Espanya, on es podrà seguir la història de L’Hospitalet. L’Harmonia allotjarà les exposicions temporals i Can Riera acollirà les oficines del personal administratiu i els serveis pedagògics.

La mostra de Can Riera ja s’ha desmuntat i dilluns, 24 de juliol, l’edifici tancarà les portes per adaptar les instal•lacions als nous usos i traslladar l’exposició al voltant de la memòria democràtica a Casa Espanya, on es podrà tornar a visitar a partir del mes de setembre.

Últimes notícies

Veure imatge de Sense Títol, de Xavier Ristol Orriols (nova finestra)
Veure imatge de  Convocada una nova edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400