Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/01/2017

Es posa en marxa la segona edició del projecte d’art mural 12+1

Seleccionats els 12 artistes que hi participaran aquest any
Veure imatge de Un dels murals de l'artista Irene López León (nova finestra)
Ja s’ha posat en marxa la segona edició del projecte d’art mural 12+1, amb la participació de 12 artistes seleccionats per un jurat a partir de criteris artístics i visuals. També s’ha tingut en compte l’originalitat de les propostes, la diversitat de les procedències, la projecció internacional i el currículum dels artistes.

El jurat ha destacat la gran qualitat i el renom dels participants al concurs, al qual s’han presentat 102 artistes.

Al llarg de tot l’any 2017, els 12 artistes guanyadors del concurs faran un mural al carrer de Rosalía de Castro, al costat de l’entrada del parc de la Torrassa. El projecte 12+1 es vincula al Districte Cultural de L’Hospitalet, amb la col·laboració de l’Associació Contorno Urbano i el patrocini de Grup Mémora i Montana Colors.

L’artista Irene López és l’encarregada d’obrir la segona edició del programa de pintura mural efímera. L'artista treballa una pintura basada en composicions geomètriques i perspectives basades en la simetria i la dualitat, són paisatges distorsionats i sense un sentit racional. Actualment té estudi a L’Hospitalet. El 9 de gener ha començat a treballar en el mural que s’hi exhibirà durant 30 dies.

La resta de participants són: Ramón Galup Rossinès (Roc Blackblock), Iker Muro Uranga (Iker Muro), Joshua Socias (Hosh), Emilio Ramón García Gas (Miedo 12), Miquel Wert Jirheden, Pati Baztán, Raquel Gómez Dueñas (Elbi Elem), Fernando León, Eric Romero Gilabert (Edjinn), Patricia Bolinches Vidal (BYG) i Laura González Llaneli.

En finalitzar el projecte, els artistes participaran en una exposició col·lectiva per mostrar les seves obres d’estudi.

Últims dies per visitar l’exposició dels artistes participants en la primera edició


El pròxim 15 de gener tanca al Centre d’Art Tecla Sala l’exposició “Hospitalent 12+1, crònica d’una ciutat amb talent de carrer”, amb obres dels artistes que van participar en la primera edició del projecte. La mostra estableix un diàleg entre els grafits i l’obra d’estudi dels artistes.

El projecte 12+1 es va posar en marxa l’octubre de 2015 amb l’objectiu de crear un espai expositiu a peu de carrer, donar a conèixer els artistes que treballen el grafit i acostar-los a la ciutadania.

Últimes notícies

Veure imatge de Sense Títol, de Xavier Ristol Orriols (nova finestra)
Veure imatge de  Convocada una nova edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400