Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/04/2017

El grup de robòtica CortoCircuito participa en una competició inspirada en Salvador Dalí

El grup de robòtica CortoCircuito s’ha inscrit a la competició RoboCAT, un campionat multidisciplinari on es recreen aspectes del patrimoni artístic o natural de Catalunya, enguany s’inspira en Salvador Dalí i el surrealisme oníric. La competició valora la programació, la construcció dels robots, el muntatge i la decoració.

Els robots es poden construir amb qualsevol material i la decoració ha d’estar relacionada amb Salvador Dalí. Es competeix per partides, amb una durada màxima de tres minuts per partida, sobre un camp dividit en zones. Hi haurà una fase classificatòria, un cop finalitzada els equips tenen la possibilitat de fer aliances amb altres equips per competir conjuntament en la següent fase.

El concurs tindrà lloc el 20 d’abril a l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, a Barcelona, organitzat per l’associació El Racó dels Robotaires.

CortoCircuito es reuneix cada dissabte al Centre Cultural la Bòbila. El seu objectiu és motivar els joves en l’estudi de la ciència i la tecnologia.

Últimes notícies

Veure imatge de  Els Reis Mags ja tenen patges (nova finestra)
Veure imatge de  Jordi Abelló exposa al Centre Cultural Sanfeliu Vida, dibuixos sobre l'origen de l'existència (nova finestra)
Veure imatge de  Gala Solidària de Pallassos sense Fronteres (nova finestra)
Veure imatge de 	Tornen els microrelats més negres (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400