Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Fundació Arranz-Bravo acull l’exposició “Statement” de Víctor Roig (nova finestra)
21/02/2024 13:30:00
Cultura

La Fundació Arranz-Bravo acull l’exposició “Statement” de Víctor Roig

 La inauguració tindrà lloc demà, 22 de febrer, i es podrà visitar fins al 28 d'abril

La Fundació Arranz-Bravo acull, a partir de demà, 22 de febrer, l’exposició “Statement”, de l’artista Víctor Roig. L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 19 hores a la seu de la Fundació Arranz-Bravo, dins del recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, i comptarà amb la presència de l'artista i del comissari de la mostra, Albert Mercadé. 

Víctor Roig Jardí (Barcelona, 1990) és pintor i professor de pintura a la Universitat de Barcelona. Té estudis de grau en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (UB) i d’Il·lustració per l’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja de  Barcelona, i màster en Educació Artística (UB). La seva obra s’ha pogut veure en diferents exposicions individuals i col·lectives a diferents sales d’exposicions d’arreu del país.

A “Statement”, Víctor Roig ens presenta la seva pintura, flamejant i vibrant, amb figures que apareixen com a ombres que dansen en l’anonimat de les formes, i que ens mostren una ràbia entesa com un acte de resistència i necessitat.

L'exposició es podrà visitar fins el 28 d'abril a la seu de la Fundació Arranz-Bravo. 

La Fundació Arranz-Bravo

La Fundació Arranz-Bravo és un espai d’art contemporani a L’Hospitalet, situat al Centre d’Art Tecla Sala. Es va inaugurar el setembre del 2009, amb el doble objectiu de donar suport a la creació contemporània i de difondre l’obra d’Eduard Arranz-Bravo, amb una col·lecció formada per més de 400 obres d’art del pintor.

L’art emergent i el pensament contemporani són els protagonistes de les exposicions i activitats que organitza la Fundació. Des dels seus inicis, s’ha consolidat com un espai de referència en la promoció de l’art jove a Catalunya, i acompleix també una important tasca educativa amb escoles i centres socials de L’Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400