Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/09/2017
Districte Cultural

Arriba la primera edició de CREA, la festa del Districte Cultural de L’H

Al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala el pròxim 29 de setembre, des de les 16 hores fins a la mitjanit Una jornada oberta a tothom amb xerrades, taules rodones, microconferències, música en directe i un market de disseny
Veure imatge de  Arriba la primera edició de CREA, la festa del Districte Cultural de L’H (nova finestra)
El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acollirà CREA, la festa del Districte Cultural, una celebració que vol aglutinar en un mateix dia i espai tot el teixit creatiu i artístic que es dona cita en el Districte Cultural de L’Hospitalet. Serà una festa oberta a tothom i tindrà lloc entre les 16 hores i la mitjanit del divendres 29 de setembre. 

La programació de CREA estarà integrada per tot un seguit d’activitats al voltant de l’art, la gestió cultural i el talent, i inclourà una masterclass, xerrades, taules rodones, microconferències, música en directe, sessions de DJ, un market de disseny i diferents estands on les empreses que actualment formen part del Districte Cultural podran donar a conèixer la seva activitat. Al market hi haurà marques de moda, joieria, editorial, serigrafia, art, il•lustració, pintura i art urbà, entre d’altres.

D’aquesta manera, CREA es converteix en una festa on tothom que forma part del Districte Cultural pugui donar-se a conèixer, mostrar la feina que du a terme i establir nous llaços amb altres creadors i artistes.

El Districte Cultural de L’Hospitalet és una aposta estratègica i de futur per a la ciutat, que situa les indústries creatives —música, arts visuals, cinema, disseny gràfic...— com un dels eixos bàsics de desenvolupament social i econòmic del municipi.

El Districte Cultural s’estén majoritàriament en una zona geogràfica central a la ciutat amb el carrer del Cobalt com a eix central, tot i que el seu perímetre és obert a tot el municipi. Està envoltat per importants equipaments culturals públics i privats, com el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, l’edifici Freixas o l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, entre d’altres. Aquesta àrea combinarà espai residencial i antics edificis industrials recuperats.

Des que es va començar a impulsar, s’han instal•lat a L’Hospitalet noves galeries d’art, tallers, espais d’art, estudis de creació i col•lectius d’artistes, que demostren la solidesa i l’embranzida que està prenent el Districte Cultural.
Últimes notícies

Veure imatge de Sense Títol, de Xavier Ristol Orriols (nova finestra)
Veure imatge de  Convocada una nova edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400