Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/09/2017
Cultura

El Joventut i el Barradas presenten la programació de tardor

Al Teatre Joventut destaquen Els Joglars i l’humor de Faemino y Cansado. A l’Auditori Barradas tornen les propostes poètiques del Festival Acròbates
Veure imatge de  El Joventut i el Barradas presenten la programació de tardor (nova finestra)
Ahir es va presentar a l’Auditori Barradas la nova temporada de música i escena dels pròxims mesos al Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas. En l’acte es va fer un repàs a la programació amenitzat amb música, humor i poesia i conduit per l’artista hospitalenc d’slam poetry Dani Orviz.

La programació del Teatre Joventut arrenca aquest dissabte, 30 de setembre,  amb Els Joglars, que presenten Zenit, la realitat a la seva mida, una mirada crítica als mitjans de comunicació. El cap de setmana del 7 i el 8 d’octubre l’humor serà protagonista, amb l’espectacle ¡Quien tuvo, retuvo! de Faemino y Cansado i la comèdia Sota teràpia.

En aquest darrer trimestre de 2017 pujaran també a l’escenari del Joventut Carmen Machi, amb La autora de Las Meninas, i Alberto San Juan i Teatro de Barrio, amb Masacre. Les propostes teatrals es completen amb L’home sense veu, de Flyhard Produccions; el poema escènic Claudia; l’espectacle Art, de Yasmina Reza; Ahora todo es noche, de La Zaranda, Teatro Inestable de Ninguna Parte, i la comèdia You say tomato.

Pel que fa a la dansa, destaquen el programa doble que es podrà veure el 17 de novembre amb L’estol, de Roser López Espinosa, i Many, de Thomas Noone, impulsats per Producció Nacional de Dansa. El 18 de novembre, l’escenari del Joventut acollirà la Gala Pallassos sense Fronteres, la recaptació de la qual es destinarà íntegrament a projectes amb infància refugiada.

El concert extraordinari de Nadal el protagonitzarà l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, amb Desconcerto, escrita i dirigida per Jordi Purtí, tota una invitació a la música clàssica per a tots els públics.

Altres propostes són el XX Certamen Nacional de Guitarra Flamenca, el 21 d’octubre; o l’espectacle Antes y después de lo suyo, en el marc de la 21a Mostra de Teatre Aficionat.

Festival Acròbates

Com també és habitual els dos equipaments municipals són els escenaris d’una part de l’Acròbates, el festival dedicat a la música i la poesia. El Teatre Joventut acollirà el novembre les actuacions de Blaumut, el 3; Marwan, l’11, i de Paco Ibáñez, el 24.

L’Auditori Barradas acollirà un seguit de propostes que van des del folk, la cançó d’autor, flamenc, la música clàssica, el jazz manouche i la música de cinema. Així, trobem O Val das Mouras, Joan Rovira, RP Quartet, Carla F. Boix mentre que Benjamín Prado, Shuarna, Joana Serrat i Fernando Navarro ens portaran el ja tradicional Poetry Rock. La programació del darrer trimestre de l’any la tancarà un concert de música antiga.

Les programacions del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas es poden consultar a les pàgines web dels dos equipaments.

Últimes notícies

Veure imatge de  La segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural, explorarà els nous escenaris de la creativitat (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa en el Barcelona Gallery Weekend amb exposicions, instal•lacions i accions artístiques (nova finestra)
Veure imatge de  Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400