Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/09/2017
ART CONTEMPORANI

Arrenquen les activitats del Barcelona Gallery Weekend a L’H, amb exposicions i accions artístiques  


Del 28 de setembre a l’1 d’octubre, amb la participació de galeries, centres d’art i tallers d’artistes Organitzat per Art Barcelona i amb la col•laboració del Districte Cultural de L’Hospitalet
Veure imatge de  Arrenquen les activitats del Barcelona Gallery Weekend a L’H, amb exposicions i accions artístiques   (nova finestra)
Arrenquen les activitats del Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet, una proposta que vol apropar l’art contemporani a la ciutadania i atreure col•leccionistes, curadors i crítics.

Fins al proper diumenge, 1 d’octubre, la ciutat organitza per tercer any consecutiu una programació addicional al Barcelona Gallery Weekend, amb exposicions i activitats en què participen les galeries Nogueras Blanchard, Ana Mas Projects, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, el TPK, C/Salvadors, 16, l’Espai TRAMA34, l’espai Garatge, el col•lectiu d’artistes de l’Edifici Freixas i el Centre Cultural Bellvitge.

El Barcelona Gallery Weekend és la cita artística anual de referència a Barcelona i L’Hospitalet per als amants de l’art, col•leccionistes, professionals i artistes, que organitza Art Barcelona amb la col•laboració del Districte Cultural de L’Hospitalet.

En aquesta edició hi participen un total de 23 galeries de Barcelona i L’Hospitalet, amb una àmplia programació d’exposicions que van de la pintura a l’escultura i la instal•lació de la mà de destacats artistes nacionals i internacionals. A més, el programa es completa amb activitats paral•leles i visites guiades gratuïtes i obertes a tothom.

Barcelona Gallery Weekend a L’H

L’alcaldessa Núria Marín no es va voler perdre ahir l’ocasió de participar-hi i va assistir a la inauguració del Centre d’Art Tecla Sala “All mighty Pencil”, de Lluís Lleó. Una mostra on l’artista presenta set pintures de gran format sobre paper i obres de format mitjà. Una mostra emocional, delicada i austera que fa al•lusió al valor de les petites coses, a la constància i l’exigència, i que es podrà visitar fins al 7 de gener.

També es va inaugurar a la Fundació Arranz-Bravo l’exposició “Let me die alone, but please film it”, de Jan Monclús i Marc Madia, comissariada per Jordi Antas.

I sense sortir del recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, l’espai del TPK proposava una exposició de les artistes Xaro Castillo i Blanca Haddad.

La jornada es completava amb tallers oberts a l’Edifici Freixas (c. de la Glòria, 5).

Avui l’activitat se centra en CREA, la festa del Districte Cultural de L’Hospitalet. Des de les 16 hores i fins a mitjanit, es donaran cita al recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala els artistes creadors i empreses culturals que treballen al Districte Cultural de L’Hospitalet. Serà una festa oberta a tothom. 

A partir de les 19 hores, també es podrà participar en la jornada de portes obertes que organitza el Taller d’Artistes Garatge (c. de Leonardo da Vinci, 21).

Demà, dissabte dia 30, des de les 11 hores, es preveu una sessió de tallers oberts a l’Edifici Freixas: Entresòl Primera i Nevenka Pavic.

A partir de les 13 hores, hi haurà un brunch a la Galeria Nogueras Blanchard i a la Galeria Ana Mas Projects, on podrem veure les creacions dels artistes Richard Wentworth (a Nogueras Blanchard) i Alberto Peral (Galeria Ana Mas Projects). També s’inaugura a TRAMA34 l’exposició “Solitaria #3”, de Samuel Labadie. 

A partir de les 15.30 hores es farà una visita guiada per diferents espais del Barcelona Gallery Weekend, que inclou les galeries Ana Mas Projects, Nogueras Blanchard i la intervenció de Martín Vitaliti a C/Salvadors, 16.

A les 18 hores, es projectarà “El meu got es petit però bec del meu got”, treball de llum de Francesc Lanuza + XII Jornada Internacional de Performances ARTT – Tecla Tepeka, que es farà al TPK.

A les 19 hores s’inaugura “Domesticarte” al Taller d’Artistes Garatge, amb Aleix Guitart, Celeste Corral, Ivan Morales, Obra Social Son Goku, Francesc Ruiz i Manuel Christoph Horn.

El Taller Pubilla Kasas acollirà a les 20 hores el concert de música contemporània Setsfree i, a partir de les 21.30 hores, hi haurà una paella del 40è aniversari  de TPK i la projecció del film Calders, de José Mas.

El Centre Cultural de Bellvitge. Espai Subsol se suma també aquest any a la programació del Barcelona Gallery Weekend a L’H, amb la mostra de Jonathan Millan “Honestly, I don’t know. Primera parte”.


Últimes notícies

Veure imatge de Sense Títol, de Xavier Ristol Orriols (nova finestra)
Veure imatge de  Convocada una nova edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400