Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/04/2017

El surrealisme pop d’Edjinn, al Projecte 12+1 d’art urbà

Veure imatge de Mural d'Edjinn (nova finestra)
Edjinn signa el mural del mes d’abril del Projecte 12+1, ubicat al carrer Rosalia de Castro. L’artista ens presenta les noves maneres de comunicació  del jovent, basades en les noves tecnologies i les xarxes socials i la desconnexió que pot suposar amb les persones més grans.

Edjinn explica la intenció amb la qual ha pintat aquest mural: “vull contraposar la posició dels adults davant les noves tecnologies, les xarxes socials i les noves formes de relacionar-se del jovent i la desconnexió que suposa per als adults”. Però el més important és que les seves obres mantinguin un aire d’ambigüitat perquè cadascú les pugui entendre com vulgui.

Edjinn viu i treballa a Barcelona, va estudiar disseny a l’Escola d’Art de Winchester (Universitat de Southamton) i disseny gràfic a l’escola Elisava.

Il•lustrador i dissenyador gràfic, és conegut pel seu estil ‘naive’ i satíric, també per ser polifacètic: art urbà, il•lustracions, edició de la revista Fine Rats, treball publicitari, collages...

El projecte 12+1 converteix la sortida del Metro de la Torrassa en un museu a l’aire lliure on 12 artistes pinten sobre un mateix espai, exposada durant 30 dies. Finalitzat aquest temps, un altre artista i un altre mural ocuparan l’espai. Passats els 12 mesos, els artistes exposaran la seva obra d’estudi al Centre d’Art Tecla Sala.

El projecte 12+1 està vinculat al Districte Cultural de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Associació Contorno Urbano i el patrocini del Grup Mémora i Montana Colors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Art seen in BCN 2017 (nova finestra)
Veure imatge de  Seleccionats els 12 artistes del projecte 12+1, que es confirma com la convocatòria d’art urbà més important d’Espanya (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400