Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/04/2017

El surrealisme pop d’Edjinn, al Projecte 12+1 d’art urbà

Veure imatge de Mural d'Edjinn (nova finestra)
Edjinn signa el mural del mes d’abril del Projecte 12+1, ubicat al carrer Rosalia de Castro. L’artista ens presenta les noves maneres de comunicació  del jovent, basades en les noves tecnologies i les xarxes socials i la desconnexió que pot suposar amb les persones més grans.

Edjinn explica la intenció amb la qual ha pintat aquest mural: “vull contraposar la posició dels adults davant les noves tecnologies, les xarxes socials i les noves formes de relacionar-se del jovent i la desconnexió que suposa per als adults”. Però el més important és que les seves obres mantinguin un aire d’ambigüitat perquè cadascú les pugui entendre com vulgui.

Edjinn viu i treballa a Barcelona, va estudiar disseny a l’Escola d’Art de Winchester (Universitat de Southamton) i disseny gràfic a l’escola Elisava.

Il•lustrador i dissenyador gràfic, és conegut pel seu estil ‘naive’ i satíric, també per ser polifacètic: art urbà, il•lustracions, edició de la revista Fine Rats, treball publicitari, collages...

El projecte 12+1 converteix la sortida del Metro de la Torrassa en un museu a l’aire lliure on 12 artistes pinten sobre un mateix espai, exposada durant 30 dies. Finalitzat aquest temps, un altre artista i un altre mural ocuparan l’espai. Passats els 12 mesos, els artistes exposaran la seva obra d’estudi al Centre d’Art Tecla Sala.

El projecte 12+1 està vinculat al Districte Cultural de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Associació Contorno Urbano i el patrocini del Grup Mémora i Montana Colors.

Últimes notícies

Veure imatge de  “NI FLYERS NI PÒSTERS. 25 anys d’imatge Sónar”, una exposició per reviure la història del festival (nova finestra)
Veure imatge de  Més d’11.000 persones van gaudir de les activitats de la Nit dels Museus a L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La Nit dels Museus obre les sales d’exposicions fins a la una de la matinada (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400