Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/07/2017
Art urbà

Miedo 12 és l’artista del mes de juliol del projecte 12+1

Veure imatge de ©Clara Antón (nova finestra)
Miedo 12 signa el mural de juliol del projecte d’art mural 12+1. El mur de la sortida del Metro de La Torrassa s’ha omplert amb les lletres i el color d’aquest enginyer i dissenyador que es dedica al grafit des de l’adolescència. La nada más que infinito és un mural on es presenta un cicle creador.

Miedo 12 viu a València i es va iniciar en el món del grafit el 1998. Ha participat en exhibicions i concursos nacionals i internacionals, com el primer concurs nacional de grafit de Móstoles, l’any 2001, o el Mos de França, l’any passat. Les seves obres han aparegut a fanzines i revistes del món del grafit.

A l’estil de Miedo 12 prima l’ús de les lletres i el color per sobre de la part figurativa, en aquest La nada más que infinito l’artista explica: “Tot neix del no-res com un murmuri projectat sobre el subconscient, dona cos a una idea que acaba creant un holograma. On el principi i la fi són les lletres. En definitiva, un cicle creador semblant al de l'aigua. De la mateixa manera que una gota d'aigua és la promotora de tot, aquí seria l'aerosol que amb el seu efluvi generaria els núvols d'inspiració que unides a la resta de gotes són els aprenentatges, les vivències i les experiències. Tot això necessari per generar el murmuri dels núvols que originen les lletres. Són únicament una il•lusió de temps finit però que al seu torn és perdurable en la memòria. Tot es repeteix cíclicament i de forma incessant, per crear les lletres".

Projecte 12+1
El projecte 12+1
converteix la sortida del Metro de la Torrassa en un museu a l’aire lliure on 12 artistes pinten sobre un mateix espai, exposada durant 30 dies. Finalitzat aquest temps, un altre artista i un altre mural ocuparan l’espai. Passats els 12 mesos, els artistes exposaran la seva obra d’estudi al Centre d’Art Tecla Sala.

El projecte 12+1 està vinculat al Districte Cultural de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Associació Contorno Urbano i el patrocini del Grup Mémora i Montana Colors.

Contorno Urbano es converteix en fundació
L’associació Contorno Urbano s¡ha convertit en la primera fundació a Espanya dedicada exclusivament a l’art urbà i al grafit. Les prioritats són les mateixes: desenvolupar i incentivar accions d’art urbà per millorar la vida de les ciutats i els seus habitants; crear un espai de reflexió sobre la importància d’aquest moviment artístic i cultural, i donar suport a les intervencions artístiques i la creativitat urbana. L’associació no desapareix i continuarà per mobilitzar la base social interessada en l’art urbà.

Últimes notícies

Veure imatge de Fotografia de Clara Antón (nova finestra)
Veure imatge de Sense Títol, de Xavier Ristol Orriols (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400