Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

04/11/2020

El Cicle Blues & Boogie manté una part de la programació via streaming

Els concerts es faran al Centre Cultural Collblanc-la Torrasa sense públic
Veure imatge de El Cicle Blues & Boogie manté una part de la programació via streaming (nova finestra)

El Centre Cultural Collblanc-la Torrassa, organitzador del Cicle Blues & Boogie juntament amb la Societat de Blues de Barcelona, manté la programació dels concerts en streaming. Les mesures aprovades per la Generalitat dijous passat per frenar la Covid-19, que tancava els equipaments culturals, va obligar a cancel·lar les primeres activitats.

El Centre Cultural ha adaptat el programa a la nova situació per poder oferir les actuacions des de l’equipament en directe però sense públic, amb la voluntat de no cancel·lar actuacions i mitigar els efectes que la pandèmia està causant en el sector.

El pròxim divendres, 6 de novembre, es farà la presentació del projecte Aires de Tormenta, un llibre de relats de gènere negre històric escrits per Manuel López Poy. Amb un disc com a banda sonora composta per Blas Picón. El concert comptarà amb l’actuació de Mario Cobo, productor del disc; Óscar Rabadán, i Jake Klambur.

Dissabte, 7 de novembre, serà el torn del pianista britànic Mike Sánchez, per presentar el disc 12 original scorchers, amb una selecció dels millors temes d’aquest portentós i enèrgic músic amb més de 35 anys de trajectòria que el converteixen en un dels millors exponents del rythm&blues actual.

Divendres, 13 de novembre, l’streaming portarà la col·laboració hispanofrancesa de Víctor Puertas & Max Genouel, per presentar el disc Recording Session. La fusió del talent de Puertas i Genouel dona com a resultat mitja dotzena d’excel·lents temes propis i també homenatges a grans mites de la música afroamericana, com T-Bone Walker, Chuck Berry o Sam Cooke.

La soulwoman Gisele Jackson & The Shu Shu’s arribarà divendres, 20 de novembre, per presentar un espectacle que barreja temes intimistes amb altres de més ballables que la situen en el punt més alt de la música negra.

La banda britànica Jawbone actuarà el 27 de novembre, formada per Paddy Milner, Marcus Bonfati, Rex Horan i Evan Jenkins. En poc més d’una dècada, ha obtingut un prestigi musical que l’ha portat al costat de primeres figures com Eric Clapton o Van Morrison.

El cicle Blues & Boogie es clou, com cada any, amb el tradicional Boogie Woogie Jubilee, la festa dels pianos, que tindrà lloc el dissabte 28 de novembre, amb l'actuació de grans virtuosos europeus com Frank Muschalle, Paddy Milner i Lluís Coloma Trío.

Els concerts es podran seguir a través dels canals de Youtube del Centre Cultural Collblanc-la Torrassa i Bad Music i el Facebook del Cicle Blues & Boogie i Pocket Concerts.

La programació està sotmesa als possibles canvis que dictin les mesures que es puguin adoptar en el futur, tant al nostre país com als països d'origen de les bandes que integren el cartell del Cicle de Blues & Boogie.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400