Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/06/2019

La Colla Jove de L’Hospitalet vol convertir la ciutat en una plaça de 9

Veure imatge de  La Colla Jove de L’Hospitalet vol convertir la ciutat en una plaça de 9 (nova finestra)
La Colla Jove de L’Hospitalet ha convocat una jornada castellera molt especial per al pròxim diumenge, 9 de juny. Juntament amb els Castellers del Prat, Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa intentaran aconseguir fer de L’Hospitalet una plaça de 9.

Les quatre colles volen fer de diumenge una diada històrica a la ciutat per aconseguir, per primera vegada, aixecar castells de nou pisos. En cas d’aconseguir-ho, la ciutat i, més concretament, la plaça de l’Ajuntament s’inclouran en la relació d’indrets on s’han fet castells d’aquesta gama.

Els castells de 9 són d’un alt nivell de dificultat i molt apreciats pel públic casteller; acostumen a veure’s a les diades castelleres més importants que se celebren al llarg de l’any.

L’actuació castellera començarà a les 11.30 hores; prèviament, s’haurà fet una cercavila amb bestiari i els Manotes. A la tarda es faran activitats infantils i un espectacle pirotècnic a càrrec de Tro. La jornada finalitzarà amb un concert a la zona de rambla de la Marina amb l’avinguda del Carrilet.

Últimes notícies

Veure imatge de  Inscripció oberta als clubs de lectura (nova finestra)
Veure imatge de  L’EMMCA rep el reconeixement de les Millors Pràctiques 2019 atorgat per l’European Public Sector Award (nova finestra)
Veure imatge de  Artistes i alumnes del TPK exploren a “Erm” les possibilitats plàstiques que té el paisatge (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400