Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/03/2017

El Cercle, l’obra d’Elbi Elem que es pot veure aquest mes a Rosalía de Castro

Veure imatge de Fotografia de Clara Antón (nova finestra)
Elbi Elem és l’autora del mural que aquest mes es pot veure a Rosalia de Castro, en el marc del projecte 12+1 d’art urbà. El títol del mura és El cercle i, segons l’artista, és un exercici personal per utilitzar l’arquitectura, els elements i els colors de l’entorn per integrar-los i trencar el rectangle on es fa la intervenció.

“El cèrcol de la paret el vaig continuar amb un tub flexible subjecte a la barana perquè l'espai creixés i es transformés. La barana, al seu torn, es pot entendre com unes escales o la mateixa via de tren. La composició està feta de manera que, fent servir la perspectiva, les línies dels edificis i parets confrontants, de la barana, els cables de les vies i del sòl, entren en el mur formant un circuit visual a través del moviment i et porten cap al tren que passa constantment. Una peça important en la intervenció ja que simbolitza el viatjar, avançar, i el moviment."

Elbi Elem viu i treballa a Barcelona, combina el treball d’estudi amb intervencions d’art urbà. La seva obra és de caràcter abstracte amb un clar interès pel moviment; la composició de les formes en l’espai està marcada per la importància del volum.

El projecte 12+1 converteix la sortida del Metro de la Torrassa en un museu a l’aire lliure on 12 artistes pinten sobre un mateix espai, exposada durant 30 dies. Finalitzat aquest temps, un altre artista i un altre mural ocuparan l’espai. Passats els 12 mesos, els artistes exposaran la seva obra d’estudi al Centre d’Art Tecla Sala.

El projecte 12+1 està vinculat al Districte Cultural de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Associació Contorno Urbano i el patrocini del Grup Mémora i Montana Colors.

Últimes notícies

Veure imatge de  La música de les Festes de Primavera omple el parc de la Remunta, La Farga  i els jardins de Can Sumarro (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera són també per al públic familiar (nova finestra)
Veure imatge de  Avui comencen les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  The three rodents o el delicat realisme de Xav (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400