Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/03/2017

El Cercle, l’obra d’Elbi Elem que es pot veure aquest mes a Rosalía de Castro

Veure imatge de Fotografia de Clara Antón (nova finestra)
Elbi Elem és l’autora del mural que aquest mes es pot veure a Rosalia de Castro, en el marc del projecte 12+1 d’art urbà. El títol del mura és El cercle i, segons l’artista, és un exercici personal per utilitzar l’arquitectura, els elements i els colors de l’entorn per integrar-los i trencar el rectangle on es fa la intervenció.

“El cèrcol de la paret el vaig continuar amb un tub flexible subjecte a la barana perquè l'espai creixés i es transformés. La barana, al seu torn, es pot entendre com unes escales o la mateixa via de tren. La composició està feta de manera que, fent servir la perspectiva, les línies dels edificis i parets confrontants, de la barana, els cables de les vies i del sòl, entren en el mur formant un circuit visual a través del moviment i et porten cap al tren que passa constantment. Una peça important en la intervenció ja que simbolitza el viatjar, avançar, i el moviment."

Elbi Elem viu i treballa a Barcelona, combina el treball d’estudi amb intervencions d’art urbà. La seva obra és de caràcter abstracte amb un clar interès pel moviment; la composició de les formes en l’espai està marcada per la importància del volum.

El projecte 12+1 converteix la sortida del Metro de la Torrassa en un museu a l’aire lliure on 12 artistes pinten sobre un mateix espai, exposada durant 30 dies. Finalitzat aquest temps, un altre artista i un altre mural ocuparan l’espai. Passats els 12 mesos, els artistes exposaran la seva obra d’estudi al Centre d’Art Tecla Sala.

El projecte 12+1 està vinculat al Districte Cultural de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Associació Contorno Urbano i el patrocini del Grup Mémora i Montana Colors.

Últimes notícies

Veure imatge de 	“Earth Skin” de Pati Baztán es presenta a l’Harmonia (nova finestra)
Veure imatge de  National Geographic presenta a L’Hospitalet l’exposició “Un día cualquiera” del fotoperiodista Manu Brabo, Premi Pulitzer 2013 (nova finestra)
Veure imatge de  La màgia del Cirque du Soleil arriba a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400