Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/01/2019

Comencen els assajos de Ciutats en Dansa

Veure imatge de  Comencen els assajos de Ciutats en Dansa (nova finestra)
Ciutats en Dansa, el projecte comunitari ideat per Álvaro de la Peña i la companyia Iliacán, es posa en marxa. Els assajos comencen aquest mes però la participació no està tancada. Les persones interessades es poden inscriure en el correu electrònic ilicandansa@gmail.com o bé en el telèfon 652 051 713.

En el projecte participen persones i col•lectius de la ciutat per muntar un espectacle de dansa contemporània. És una oportunitat per implicar i despertar la faceta artística de persones no vinculades a l'àmbit artístic. A la vegada, es posa en primera línia el ciutadà i la seva mirada com a generador de relat artístic.

L’espectacle resultant es representarà al Teatre Joventut i a altres espais de la ciutat. Es busquen persones de tots els barris, encara que no tinguin coneixement de dansa o altres disciplines escèniques, de qualsevol condició física i amb interès i ganes de comprometre’s.

Calendari d’assajos:
Centre Cultural la Bòbila
Tots els dilluns de gener a maig, de 19 a 22 hores
Sessions infantils de 18 a 19 hores

Centre Cultural Bellvitge
Tots els dimarts i dimecres de gener a maig, de 19 a 22 hores
Sessions infantils de 18 a 19 hores

Escola Municipal de Música-Centre de les Arts
Tots els divendres de gener a maig, de 19 a 22 hores
Sessions infantils de 18 a 19 hores

Últimes notícies

Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb la instal•lació artística La pell de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de 	Via Kanana, un espectacle de dansa urbana africana, obre a L’Hospitalet la Quinzena de dansa metropolitana (nova finestra)
Veure imatge de  El fotògraf Fernando Moleres denuncia els efectes del canvi climàtic amb una exposició que retrata la bellesa i la fragilitat de l'Àrtic (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400