Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

26/09/2019

L'Hospitalet participa en la Nit Europea de la Recerca

Als centres culturals Sant Josep i Bellvitge-Gornal, l’Harmonia, els jardins de Can Sumarro i la Biblioteca Bellvitge

Veure imatge de  L'Hospitalet participa en la Nit Europea de la Recerca (nova finestra)
L’Hospitalet participa per primera vegada en la Nit Europea de la Recerca amb diverses activitats que tindran lloc divendres i dissabte. Aquest és un esdeveniment que se celebra el darrer divendres del mes de setembre amb l’objectiu d’apropar la ciència, la recerca i la tecnologia a la ciutadania.

La iniciativa s’emmarca en el programa Horizon 2020 de la Comissió Europea, amb la missió d’apropar la recerca i el personal investigador a tota la societat així com contribuir a trencar estereotips existents, promoure la recerca entre el col•lectiu de joves i fomentar noves vocacions científiques.

Els centres culturals Sant Josep i Bellvitge-Gornal, l’Harmonia, els jardins de Can Sumarro i la Biblioteca Bellvitge acolliran activitats diverses per fer valdre la tasca investigadora en les diverses disciplines i evidenciar la importància que té per a la societat.

Descobrirem curiositats sobre el sentit de l’olfacte, tindrem monòlegs de ciència sobre la recerca en càncer que es fa a l’IDIBELL (Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge), farem una pinzellada dels canvis climàtics que han succeït al planeta durant els darrers sis milions d’anys, observarem l’Univers amb l’ajut de potents telescopis i coneixerem la plataforma Oncommum de serveis educatius i psicosocials i com s’està implementant en l’atenció sanitària oncològica a Catalunya.

La Nit de la Recerca a Catalunya està organitzada per la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat de Lleida (UdL) i l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

Últimes notícies

Veure imatge de El Brujo obre la temporada amb Dos tablas y una pasión (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques per al Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet participa en el Sónar+D amb una proposta que uneix art, recerca i innovació (nova finestra)
Veure imatge de Carlos Saura, autorretrato múltiple Berlín, 1994 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400