Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/11/2017
A les xarxes socials i amb 140 caràcters

Tornen els microrelats més negres

Veure imatge de 	Tornen els microrelats més negres (nova finestra)
El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila convoquen la vuitena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram. Els participants poden enviar els seus relats o fotografies des d’avui fins a les 12 hores del dia 24 de novembre. L’objectiu del concurs és fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials.

Els microrelats poden estar escrits en català o en castellà, amb una extensió màxima de 140 caràcters incloent-hi l’etiqueta #relatsnegres. Els participants a través de la plataforma Facebook han d’ajustar el text amb el comptador de caràcters que trobaran al blog de la Biblioteca la Bòbila i penjar-lo a la pàgina de Facebook del Centre Cultural la Bòbila. Les persones que participin a través d’Instagram també hauran de fer servir l’etiqueta #relatsnegres.

Els concursants han de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de les xarxes socials. Poden presentar tants relats com vulguin, però només s’optarà a un premi per compte. Els textos han de ser originals i inèdits.

S’atorgaran quatre premis: dos escollits pels lectors (relat en qualsevol llengua i Instagram) i dos pel jurat (català i castellà). Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac. El veredicte es donarà a conèixer el 19 de desembre.

El jurat el formaran un responsable del Servei de Cultura, els directors del Centre Cultural i de la Biblioteca la Bòbila, un representant de Biblioteques L’Hospitalet, un representant del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet i un participant del Club de Lectura de Novel·la Negra.

Últimes notícies

Veure imatge de  Artistes i alumnes del TPK presenten “Sota la pell”, Solstici 2018, al Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
Veure imatge de  Hot pixel, natura i estètica digital (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400