Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/11/2017
A les xarxes socials i amb 140 caràcters

Tornen els microrelats més negres

Veure imatge de 	Tornen els microrelats més negres (nova finestra)
El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila convoquen la vuitena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram. Els participants poden enviar els seus relats o fotografies des d’avui fins a les 12 hores del dia 24 de novembre. L’objectiu del concurs és fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials.

Els microrelats poden estar escrits en català o en castellà, amb una extensió màxima de 140 caràcters incloent-hi l’etiqueta #relatsnegres. Els participants a través de la plataforma Facebook han d’ajustar el text amb el comptador de caràcters que trobaran al blog de la Biblioteca la Bòbila i penjar-lo a la pàgina de Facebook del Centre Cultural la Bòbila. Les persones que participin a través d’Instagram també hauran de fer servir l’etiqueta #relatsnegres.

Els concursants han de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de les xarxes socials. Poden presentar tants relats com vulguin, però només s’optarà a un premi per compte. Els textos han de ser originals i inèdits.

S’atorgaran quatre premis: dos escollits pels lectors (relat en qualsevol llengua i Instagram) i dos pel jurat (català i castellà). Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac. El veredicte es donarà a conèixer el 19 de desembre.

El jurat el formaran un responsable del Servei de Cultura, els directors del Centre Cultural i de la Biblioteca la Bòbila, un representant de Biblioteques L’Hospitalet, un representant del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet i un participant del Club de Lectura de Novel·la Negra.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Biblioteca la Bòbila participa a BCNegra en l’exposició Secrets de butxaca, sobre la novel•la popular (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón (nova finestra)
Veure imatge de  El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400