Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Biblioteca Tecla Sala commemora el 20è aniversari (nova finestra)
21/10/2020

La Biblioteca Tecla Sala commemora el 20è aniversari

La Biblioteca Tecla Sala celebra enguany el 20è aniversari, els actes de celebració ja han començat i culminaran el 17 de desembre, data en què va obrir la biblioteca, amb una xerrada que recordarà la història de la fàbrica tèxtil Tecla Sala i repassarà la trajectòria de la biblioteca.

Amb aquest aniversari, la Biblioteca Tecla Sala referma el seu compromís amb els usuaris en el servei d’una biblioteca pública, oberta i, ara més que mai, segura. Una biblioteca que organitza activitats pensant en tots els usuaris, joves, infants i adults i el fons compartit de tota la xarxa de Biblioteques de L’Hospitalet i de la Diputació de Barcelona.

Una biblioteca que se sent orgullosa de les especialitats que ofereix, amb el prestigiós fons de còmic —amb més de 25.000 documents—, el fons de blues —amb més de 3.000 CD i 4.000 documents— i el suport als autors i a les autores locals.

Pensant en els usuaris, la Tecla Sala ha organitzat un calendari d’activitats on es representen els punts forts de la biblioteca.

Per al públic infantil, Dani Orviz presentarà una selecció dels seus poemes i cançons infantils amb acompanyament audiovisual (15 d’octubre).

Exposició dedicada al lingüista i pedagog Lluís López del Castillo. Veí de la Torrassa, va dedicar la seva vida al coneixement de la llengua catalana i al seu ensenyament (del 15 d’octubre al 5 de novembre).

Sopar i tertúlia literaris amb Gabi Martínez, un dels escriptors de la ciutat més singulars. Gran viatger, gran narrador, parlarà del seu darrer llibre Un cambio de verdad (30 d’octubre).

Xerrada musical per conèixer el naixement i desenvolupament del blues amb Manuel López Poy i l’acompanyament al piano de David Giocelli (27 de novembre).

Taller de còmic infantil amb Raúl Deamo, dibuixant original que vol que tothom conegui l’art del còmic i el seu llenguatge (3 de desembre).

Conferència “Tecla Sala. De fàbrica tèxtil a biblioteca i centre d’art”, amb els historiadors Natalia Piernas i Manuel Domínguez i el bibliotecari Carles Ferrer (17 de novembre).

Activitats organitzades seguint els protocols de seguretat, amb aforament limitat i inscripció prèvia. Més informació al web de biblioteques

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400