Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/04/2017

Amb el pregó de Raúl Alcaraz comencen les Festes de Primavera

Veure imatge de  Amb el pregó de Raúl Alcaraz comencen les Festes de Primavera (nova finestra)
Raúl Alcaraz, actor i monologuista hospitalenc, pronunciarà el pregó amb el qual s’iniciaran les Festes de Primavera. Sortirà al balcó de l’Ajuntament el pròxim 20 d’abril a les 20 hores. Amb el seu humor sarcàstic, Alcaraz ens convidarà a gaudir de les festes, a sortir al carrer per participar en quatre dies de festes amb activitats de cultura popular i tradicional, música, teatre, circ, exposicions i esports.

Tot seguit, la Banda Provençana, formada per músics de diferents entitats musicals i culturals de la ciutat i per l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA), interpretarà El ball de la balsa i donarà pas a l’exhibició de grallers, gegants, capgrossos, esbarts dansaires, castellers, trabucaires, diables i bestiari.

Per obrir boca i crear caliu festiu, a les 18 hores sortirà el primer Teatre Bus, espectacles de petit format d’una durada de 20 minuts. Els espectadors esperaran el bus a les parades que farà a la plaça de la Bòbila, de la Carpa, al Mercat de la Florida i als Blocs Florida.

D’altra banda, l’Harmonia i l’Auditori Barradas acolliran una exposició per explicar la història de les Festes de Primavera des de l’inici fins a avui. A la mostra s’explicarà com han evolucionat i com han arrelat en la ciutadania des de 1980, quan es van organitzar les primeres Festes de Primavera, sorgides amb vocació de convertir-se en la festa major de L’Hospitalet.

La informació de les Festes està disponible en l’aplicació per a telèfons mòbils i tauletes i al web especial de Festes de Primavera.També es podran viure a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) amb el hashtag #PrimaveraLH.

Últimes notícies

Veure imatge de  El 17 de març L’Hospitalet es converteix en Territori Dansa (nova finestra)
Veure imatge de  L’Auditori Barradas projecta el documental La Chana, sobre una de les bailaoras catalanes més rellevants (nova finestra)
Veure imatge de  Pessics de ciència s’ocupa de les psicopatologies i la maldat (nova finestra)
Veure imatge de  Cap a uns museus i uns monuments més inclusius i diversos (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400