Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/06/2017

Our Actions Becoming The Policy, sorprenent intervenció de Laura Llaneli en el projecte 12+1

Veure imatge de Fotografies de Clara Antón (nova finestra)
Laura Llaneli presenta un mural basat en una part del discurs de Cedric Bixler-Zavala, cantant de la banda hardcore At The Drive-In durant el concert a Big Day Out, el 2001. Art urbà i hardcore per a una obra dura i sense concessions que ens vol fer reflexionar.

Ha concebut el mural com una peça més de Relationship of Command (Relacions de comandament), el títol dels disc més conegut de la banda At The Drive-In.

A principis del segle XXI, la banda At the Drive-In carrega contra el públic que assistia a un dels seus concerts per ballar pogo o fer slamdancing, tot neutralitzant qualsevol tipus de desordre. Ho fa des de la fúria i la voracitat característica de la seva actitud a l'escenari, reservant-se el monopoli de la violència. Així ho van entendre amb sorpresa quan, al festival australià Big Day, després de la mort d'una noia del públic en un altre concert, la seguretat del festival va decidir que actuarien com ho va fer la banda en la seva actuació en el certamen: si la multitud vibra en excés, se suspèn el concert. "Our actions becoming the policy" (les nostres accions transformades en la normativa) va confessar el guitarra Omar Rodríguez López. "És una vida per una altra a partir d'ara", li va cridar un líder veïnal a les autoritats durant el motí de Bradwater Farm, a Tottenham.

Laura Llaneli va nèixer a Granada l’any 1986. Va estudiar música, disseny gràfic, belles arts i art sonor. Pertany a Sons de Barcelona, Nenazas, col•lectiu feminista i actua en dues bandes de música, Pradera i Black Baltic. És editoria d’El Hangar, un blog de música en el qual escriu sobre la vida, l’art i la música. Ha exposat a Xile, Madrid, Amposta, Barcelona i Sant Cugat. Enfoca la feina en la producció, l’educació i la investigació musical i artística.

Projecte 12+1
El projecte 12+1 converteix la sortida del Metro de la Torrassa en un museu a l’aire lliure on 12 artistes pinten sobre un mateix espai, exposada durant 30 dies. Finalitzat aquest temps, un altre artista i un altre mural ocuparan l’espai. Passats els 12 mesos, els artistes exposaran la seva obra d’estudi al Centre d’Art Tecla Sala.

El projecte 12+1 està vinculat al Districte Cultural de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Associació Contorno Urbano i el patrocini del Grup Mémora i Montana Colors.

Últimes notícies

Veure imatge de Sense Títol, de Xavier Ristol Orriols (nova finestra)
Veure imatge de  Convocada una nova edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400