Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/04/2018

Les Festes de Primavera són també per al públic familiar

Veure imatge de  Les Festes de Primavera són també per al públic familiar (nova finestra)
Les Festes de Primavera estan pensades perquè públics de totes les edats les puguin gaudir. Meec!, la primavera d’arts de carrer, el Parc de les Meravelles i la IX Trobada de Cavallers, Dracs i Princeses són activitats adreçades al públic familiar.

Les Festes de Primavera envaeixen els barris amb la segona edició de Meeec!, el Festival de Música de Carrer. El dissabte 21, a partir de les 11 hores, la música, les activitats infantils i els tallers ompliran carrers i places amb propostes divertides per a tohom.

Aquestes activitats aniran acompanyades de diferents formats de brass bands, fanfàrries i marching bands. Sortint dels diferents barris, les bandes confluiran a la plaça de la Llibertat de la Florida, a partir de les 13 hores.

El divendres 20 i el dissabte 21 la proposta participativa de circ i arts de carrer per a tota la família s’instal•la a la plaça del Repartidor, amb Ska Circus, Col•lectiu Kampei o la Bella Tour, entre d’altres.

Diumenge 22, d’11 a 14 hores, el parc de Bellvitge torna a ser el Parc de les Meravelles, tot un matí d’activitats lúdiques, sorprenents i espectaculars per gaudir en família. Hi haurà un parc d’entreteniment per als més petits, una gran roda amb músics al seu cor, dansa urbana i una fira de jocs d’equilibri, entre altres propostes.

Finalment, per a la Diada de Sant Jordi, els jardins de Can Sumarro acolliran la IX Trobada de Cavallers, Dracs i Princeses (a partir de les 17 hores), amb un taller de “pintacares” a càrrec de l’esplai Xixell; un taller per a adults on s’ensenyarà a doblar els fulls d’un llibre per fer sorgir un cor de les seves profunditats, i el musical de Sant Jordi Drac Rock amb Dani Orviz i Cristina Gargo.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen els assajos de Ciutats en Dansa (nova finestra)
Veure imatge de En blanc i negre. Fotografia: Diana Rangel Lampe (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400