Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/07/2019
Transports

Corte en la L5 del Metro por obras

Queda sin servicio la estación de Pubilla Casas
Ver imagen de  Corte en la L5 del Metro por obras (nueva ventana)
Des d'avui, dilluns 29 de juliol, fins al diumenge 1 de setembre, estarà tancat el tram Can Vidalet - Collblanc de la línia 5 de metro, a causa de les obres de la futura estació Ernest Lluch. Per tant, quedarà sense servei l’estació de Pubilla Cases i Can Vidalet i Collblanc seran terminals provisionals dels dos trams de línia oberts. La resta de la línia 5, entre Cornellà Centre i Can Vidalet, d’una banda, i de Collblanc a Vall d’Hebron, de l’altra, funcionarà amb normalitat.

Per reduir les molèsties als usuaris durant l’afectació, s’habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres entre Can Vidalet i Collblanc amb parada a l’estació intermèdia de Pubilla Cases, que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. Hi ha altres combinacions possibles amb la xarxa de transport ferroviari i de superfície existent a la zona.

La regidora del Districte II, Olga Gómez, i la regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, han informat aquest matí del dispositiu especial per donar servei a les persones usuàries de les estacions afectades.

Últimas noticias

Ver imagen de  Campaña de renovación del arbolado vial (nueva ventana)
Ver imagen de  Empiezan las obras del ascensor que mejorará la accesibilidad en el parque de Can Buxeres (nueva ventana)
Ver imagen de  Corte en la L5 del Metro por obras (nueva ventana)
Ver imagen de  Los casales de gente mayor permanecen abiertos también a agosto (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400