Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/07/2019
Transports

Corte en la L5 del Metro por obras

Queda sin servicio la estación de Pubilla Casas
Ver imagen de  Corte en la L5 del Metro por obras (nueva ventana)
Des d'avui, dilluns 29 de juliol, fins al diumenge 1 de setembre, estarà tancat el tram Can Vidalet - Collblanc de la línia 5 de metro, a causa de les obres de la futura estació Ernest Lluch. Per tant, quedarà sense servei l’estació de Pubilla Cases i Can Vidalet i Collblanc seran terminals provisionals dels dos trams de línia oberts. La resta de la línia 5, entre Cornellà Centre i Can Vidalet, d’una banda, i de Collblanc a Vall d’Hebron, de l’altra, funcionarà amb normalitat.

Per reduir les molèsties als usuaris durant l’afectació, s’habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres entre Can Vidalet i Collblanc amb parada a l’estació intermèdia de Pubilla Cases, que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. Hi ha altres combinacions possibles amb la xarxa de transport ferroviari i de superfície existent a la zona.

La regidora del Districte II, Olga Gómez, i la regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, han informat aquest matí del dispositiu especial per donar servei a les persones usuàries de les estacions afectades.

Últimas noticias

Ver imagen de 	Los ascensores de la estación de Bellvitge-Gornal entrarán en funcionamiento en primavera (nueva ventana)
Ver imagen de  La 2ª edición de L'H> Play ha formado a 60 alumnos en materias relacionadas con las industrias culturales y creativas (ICC) (nueva ventana)
Ver imagen de  Más de 6.000 platillos y 400 cócteles servidos en la 6ª edición de "A la tardor, platillos" (nueva ventana)
Ver imagen de 	Se presenta el estudio diagnóstico L' Hospitalet, ciudad amiga de las personas mayores (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400