Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

05/11/2019
Ocupació i Formació

El programa InserDona es clou amb la jornada “Igualtat de gènere: reptes i oportunitats”

Amb lliurament de diplomes i una sessió de networking en col•laboració amb la Xarxa Anadromes InserDona neix en el marc del Pla local per l’ocupació i compta amb la participació dels agents socials AEBALL, UGT i CCOO
Ver imagen de 	El programa InserDona es clou amb la jornada “Igualtat de gènere: reptes i oportunitats” (nueva ventana)
Gornal Activa ha acollit avui la jornada “Igualtat de gènere: reptes i oportunitats”, que ha servit pe cloure el programa InserDona, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet —des de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social— i els agents socials de la ciutat: l’associació empresarial AEBALL i els sindicats UGT i CCOO.

InserDona és un programa nascut en el marc del Pla local per a l’ocupació de L’Hospitalet, a partir de la reflexió i de l’aposta que l’Ajuntament de L’Hospitalet  i els agents socials van fer per donar respostes a les condicions especials a què han d’enfrontar-se les dones de mitjana edat —entre 30 i 45 anys, fonamentalment— a l’hora de sostenir les seves carreres professionals dins del mercat laboral ordinari, en un moment del seu cicle vital en què els treballs de cura de la vida familiar recauen de manera principal sobre elles. El programa compta amb subvenció de l'AMB.

La durada del programa ha estat d’un any (de novembre de 2018 a novembre de 2019) i ha atès un total de 66 dones de la ciutat, de les quals el 50% ha aconseguit trobar feina. L’objectiu d’InserDona ha estat crear itineraris d’orientació i de formació en els sectors de la restauració i la logística, en funció de les necessitats i de les competències de les dones participants.

La jornada “Igualtat de gènere: reptes i oportunitats” ha servit també per lliurar els diplomes a les participants i s’ha tancat amb una sessió de networking en col•laboració amb la Xarxa Anadromes, en què han participat les empreses ATYSA Facility Services, Consum, Fundesplai i Ndavant-Clece. A més, serveix per posar en valor el treball realitzat dintre del programa InserDona en col•laboració amb diferents agents de la ciutat  (Institut Vilumara, CAID, Serveis Socials...), posar en contacte les participants del programa amb diferents empreses locals potencialment contractadores i que apliquen mesures de perspectiva de gènere i generar un espai de reconeixement per a les dones participants.

Últimas noticias

Ver imagen de  L'Hospitalet activa el dispositivo Operación frío por bajas temperaturas (nueva ventana)
Ver imagen de  Escogidos los pajes que acompañarán a los Reyes durante la Cabalgata 2020 (nueva ventana)
Ver imagen de 	Àngels Ribé expone en el Centro de Arte Tecla Sala "Sota l'Ossa Major" (nueva ventana)
Ver imagen de  Núria Marín interviene en la Cumbre Mundial de Líderes Locales y Regionales de Durban (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400